Don biçme la tırt isimlere Zoro adamdır bu tarz şeylere gerek yokWuuu havalı Her anlamda Orochi'ye uygun bir isim.
Don biçme la tırt isimlere Zoro adamdır bu tarz şeylere gerek yokWuuu havalı Her anlamda Orochi'ye uygun bir isim.
Zoro façayı çizdirdi diye gitsin kendini mi yaralasın herif? Eğitim niyetine gözünü kaptırmadı diye suçlu mu oldu yani eyyy Roçe?Öyle olmaz Carpe reyiz. Sanji'nin kası Zoro'nunkinden çok deyip üstüne oynayacaksın
Bakalım ama ben sağ kol gücünü bırak 2. Komutan seviyesinde çıkacağını düşünmüyorum.Wano boyun eğmez be, Vinsmoke ezik çıktı ama teknoloji falan vardı. Burada samuraylar zayıf çıkmaz. Oden gibi başka derebeyleri de vardır. Oruchi de bunlardan biridir. Belki en zayıfı falan çıkar ama sağ kol vardır en kötü. Kaido'nun gücüyle gelen biat nereye kadar gidecek, en son kendi gücüyle devam etmek zorunda kalacak.
Eğitim yerinde göz istediklerini hiç sanmıyorum zaten, istedikleri şeyi de kaptırmış mıdır değil midir bilemiyorum artıkZoro façayı çizdirdi diye gitsin kendini mi yaralasın herif? Eğitim niyetine gözünü kaptırmadı diye suçlu mu oldu yani eyyy Roçe?
Kaptırmamak için uçmayı öğrendi herif İşte buna argoda şey korkusu denir.Eğitim yerinde göz istediklerini hiç sanmıyorum zaten, istedikleri şeyi de kaptırmış mıdır değil midir bilemiyorum artık
Kime göre cevaplayayım Carpe reyizZoro façayı çizdirdi diye gitsin kendini mi yaralasın herif? Eğitim niyetine gözünü kaptırmadı diye suçlu mu oldu yani eyyy Roçe?
Reyiz çizdirmemek için uçmayı öğrendi bir kere En azından alnı ile yerleri temizlemediEğitim yerinde göz istediklerini hiç sanmıyorum zaten, istedikleri şeyi de kaptırmış mıdır değil midir bilemiyorum artık
Zoro'nun rakibinden beklendiği gibi!11!
Neresi tırt, kokmuş?Don biçme la tırt isimlere Zoro adamdır bu tarz şeylere gerek yok
Yemişim öyle Wano'yu o zaman. Oden'e biat eden kedi köpek bile ne seviyede çıktı. Oruchi boş çıkmaz. Hem Naruto'dan oruchimaru tarzı bir şey çıkar. Efsanefi antik yedi başlı yılan meyveli çıkar. Naruto'dan çalacaktır.Bakalım ama ben sağ kol gücünü bırak 2. Komutan seviyesinde çıkacağını düşünmüyorum.