Ace'in ateşi milletin kıyafetini bile yakamıyor.Abidik gubidik güçleri olan 3 5 samuray, ninja ve Roger ile gezmiş Oden falan dimi bu ateşte ölenler.
Ace'in ateşi milletin kıyafetini bile yakamıyor.Abidik gubidik güçleri olan 3 5 samuray, ninja ve Roger ile gezmiş Oden falan dimi bu ateşte ölenler.
Ölünün arkasından konuşmayn yeter be Kıyafet yakmasa da gemileri parçalıyor bir yumruğu. bknz Mihawk'ın gemi kesmesi xDAce'in ateşi milletin kıyafetini bile yakamıyor.
Gemiler ahşap olduğu içindir.Ölünün arkasından konuşmayn yeter be Kıyafet yakmasa da gemileri parçalıyor bir yumruğu. bknz Mihawk'ın gemi kesmesi xD
Roger'ın basit bir bıçak darbesi ile öldüğü yerde, kinemon ateş ile ölmüş çok muPeki ateş kesen Kinemon nasıl yangında ölecek benim aklım almıyor.
roger çöpRoger'ın basit bir bıçak darbesi ile öldüğü yerde, kinemon ateş ile ölmüş çok mu
Belki de Dragon gibi fikir adamıdırroger çöp
Roger ın görüntüsü çok güçlü adam izlenimi vermiyor öyle herkesi yenip kk olmadı , op yi bulduğu için kk oldu.Belki de Dragon gibi fikir adamıdır
+1 adamın miçosu gidip Yonkou falan oluyor OP bulunduktan sonra, resmen çeşitli güçler ve itibar gelmiş OP sayesinde. İnsanlar neden abartıyor anlamıyorum Roger'dan ne gördük?Roger ın görüntüsü çok güçlü adam izlenimi vermiyor öyle herkesi yenip kk olmadı , op yi bulduğu için kk oldu.
Mom'dan bile kaçıyor... Luffy ise bölgesini basıp elini kolunu sallayarak çıkıyor be! Luffy>Roger+1 adamın miçosu gidip Yonkou falan oluyor OP bulunduktan sonra, resmen çeşitli güçler ve itibar gelmiş OP sayesinde. İnsanlar neden abartıyor anlamıyorum Roger'dan ne gördük?
Tipine sözüm yok, fena değil hatta. Kıytırık olan kişiliği. Adamın özel yeteneği osurarak konuşmak. Daha ne diyeyim Dokuta Hiruruku-san. Diğer özellilklerine girmeme bile gerek yok bundan sonraNiye şimdi adam çirkin diye küçümsüyorsun ki Riful-san?