Yalnız çok güzel plan. Sonuçta hepsi hayvan sayılır.Size planı açıklıyorum:
Tama yanağından koparıp Dango yapacak. Yüzlercesi ama. Sonra Usopp-sama onların hepsini uzaktan Kaido'nun ordusunun ağzına sokacak. Hadi, geçmiş olsun.
Sözünden dönen adam ne ya öyle söyleyen kafalar mı var harbi? Adam ölmüş napsın dirilip Wano'ya mı dönsün. Hem sözünü tutuyor işte bir dahaki gelişimde demiş. O bir dahaki geliş bu geliş.Sadece bir hatırlatma yapıyorum. Ace salaklığı, kini ya da başka bir şey yüzünden Akainu tarafından katledilmedi. Ace, kendi hayatını Luffy'i kurtarmak için feda etti. Tama'ya olan sözü konusunda Ace güvenilmez, sözünden dönen bir adam demek, son derece yanlış.
Geri kalanı önemli değil zaten.Yalnız çok güzel plan. Sonuçta hepsi hayvan sayılır.
Ben açsa da beklentileri karşılayacak düzeyde bir güç beklemiyorum valla. Görüş açısı genişler ama iyi olur.Teori kasıyoruz be Amaneden Bırak da biraz heyecan yapalım ne olacak yani? Hem Shanks'İn gözünde ki yaraya bak kocaman adamın gözü açık. Zoro'nun küçücük yara ile gözünü kaybetmesi haksızlık değil mi?Birde açsa gözünü heyecanlanmaz mısın?
Hayır aktarılan D. iradesi muhabbeti işte.Ace'in iradesi Luffy'e geçmiş bu bölümde bunu anlıyoruz.Tama baya şaşırıyor çünkü Ace çıkıp gelmiş de konuşuyor gibi hissediyor.İrade aktarımı nedir yav? Ace'in iradesi Luffy'de şeyi mecazi bir şey değil mi?
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi. Ama öyle bir şey olursa büyük güç çıkmaması mantıksız olur. Yoksa neden öyle bir şey yapsın Oda. Öyle olacak ise Açmasın daha iyi.Ben açsa da beklentileri karşılayacak düzeyde bir güç beklemiyorum valla. Görüş açısı genişler ama iyi olur.
Göz muhabbetinin beklentisi başka seriler tamamen. Yanlış mıyım?Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi. Ama öyle bir şey olursa büyük güç çıkmaması mantıksız olur. Yoksa neden öyle bir şey yapsın Oda. Öyle olacak ise Açmasın daha iyi.