Teori kasıyoruz be Amaneden Bırak da biraz heyecan yapalım ne olacak yani? Hem Shanks'İn gözünde ki yaraya bak kocaman adamın gözü açık. Zoro'nun küçücük yara ile gözünü kaybetmesi haksızlık değil mi?Birde açsa gözünü heyecanlanmaz mısın?Ne bu göz sevdası yav?
Sen ne düşünüyorsun güç ilişkileri hakkında?Jack ile Katakuriyi karşılaştırmakta "ölçü"müz ne?
Konusunu açmıştım zamanında. Pek takan olmadı.Sen ne düşünüyorsun güç ilişkileri hakkında?
Evet öyle olduğunu söylüyordum.Law oda içinde kaybolup buhar olup başka yerden ortaya çıkmıyor.Yer değiştirme özelliğini kullanarak o hareketleri yapıyor bunun için de bir nesneye ihtiyaç duyuyor taş gibi.Önünü tamamen kapatan bir engel varken de oda içinde yer değiştirip değiştiremeyeceği şüpheli.Zayıf noktası olabilir bu.Bu bölümle Law'un Oda içerisinde ışınlanamadığı da aşağı yukarı kesinleşmiştir herhalde. Önünde bir şey yoksa Oda içinde hızlı bir şekilde hareket eder falan deniyordu. Adamın onu boş ve gene taş atmış yer değiştirmek için @Chaos Bringer . @Millennium Wizard sen de öyle iddia ediyordun yanlış hatırlamıyorsam.
Buradan çıkan sonuç, Jack ve Katakuri'yi eşit gördüğün...Sanji Katakuri'i alır diyenler ile Zoro Jack'i alır diyenlerin bir farkı yok.
Gözümde canlandı lan! Nasıl yazdın öyle ? Katılmamak elde değil.Size planı açıklıyorum:
Tama yanağından koparıp Dango yapacak. Yüzlercesi ama. Sonra Usopp-sama onların hepsini uzaktan Kaido'nun ordusunun ağzına sokacak. Hadi, geçmiş olsun.
Bugün size katılamadan edemiyorumZoro gözü açmadan Jack'i, gözü açıp Shogun'u alır.
Tam Usopp'un işi. Uzaktan ve etkili.Gözümde canlandı lan! Nasıl yazdın öyle ? Katılmamak elde değil.
Hahhah. Az kaldı az. Şöyle Jack geldiğin de Zoro'nun sırıtıp bunu bana bırakın. kılıcım kan istiyor deyip Jack'e saldırmasını istiyorumBuradan çıkan sonuç, Jack ve Katakuri'yi eşit gördüğün...
Gözümde canlandı lan! Nasıl yazdın öyle ? Katılmamak elde değil.
Bugün size katılamadan edemiyorum