Yahu zaten 2 yıl öncesinden bahsetmiyorum la. Tavşan avlamak için her şeyini kullanan bir adam mı ki reyiz :S Olur da savaş olursa ciddi savaşır demeye getiriyorum işteİyi de 2 yıl öncesinden bahsetmiyoz ki. Tam bir intikam olur he.
Yahu zaten 2 yıl öncesinden bahsetmiyorum la. Tavşan avlamak için her şeyini kullanan bir adam mı ki reyiz :S Olur da savaş olursa ciddi savaşır demeye getiriyorum işteİyi de 2 yıl öncesinden bahsetmiyoz ki. Tam bir intikam olur he.
Savaşsın abi şuan bizim 3 lünün (Law, Luffy, Zoro) araya girse yok olurYahu zaten 2 yıl öncesinden bahsetmiyorum la. Tavşan avlamak için her şeyini kullanan bir adam mı ki reyiz :S Olur da savaş olursa ciddi savaşır demeye getiriyorum işte
Demek istediğim kapakttakilerdi . O yüzdrn alt yapı dedim. Sai, Cavendish, Barto.Luffy, Rogerı geçer
Zoro yonkouya yaklaşır bi yonkou çıkar mı çok emin değilim.
Sanji yonkou sağ kol olur. Zırha bağlı olarak üstüne koyabilir.
Kavundan amiral çıkar. Diğer ikisinden sağ kol çıkar. Nedense Saide haki temelli olduğu için daha bir umutluyum ama. O daha da çıkabilir yukarı.Demek istediğim kapakttakilerdi . O yüzdrn alt yapı dedim. Sai, Cavendish, Barto.
Editleniyor şu anda.@Smoker reis gözümüz yolda gönlümüz darda kaldı nerelerdesin bölümün ismi bile türkçeleşmedi sen olmayınca.
Cavendish hakuba >zoro>Demek istediğim kapakttakilerdi . O yüzdrn alt yapı dedim. Sai, Cavendish, Barto.
Başka var mı amiralin mesela Law, Kid falan gibi?Kavundan amiral çıkar. Diğer ikisinden sağ kol çıkar. Nedense Saide haki temelli olduğu için daha bir umutluyum ama. O daha da çıkabilir yukarı.
Onlar zaten yonkou adayları direkt.Başka var mı amiralin mesela Law, Kid falan gibi?
Yok artık.Cavendish hakuba >zoro>
sai=barto=sanji