Kendi sitemi kurup Patreon açayım hemen.İsteriz. Yerli Ohara bilginimiz
Kendi sitemi kurup Patreon açayım hemen.İsteriz. Yerli Ohara bilginimiz
Law’a selam vermiş yeni canavar üçlü belli oldu!Şuradan da ekmek çıkar belki
Biri ortaya Luffynin aranma posterini atsın artık. Luffyde mütevazı adam hayatta söylemez yaptıklarını. Brook felan olsa 2 çıtlatırdı belki.Şuradan da ekmek çıkar belki
Bundan şüphesi olan OP okuyorum demesin!Law’a selam vermiş yeni canavar üçlü belli oldu!
Hükümetin girmediği yere gazete girmezmiş Belki gevşek reyiz gelir be ne dersin?Biri ortaya Luffynin aranma posterini atsın artık. Luffyde mütevazı adam hayatta söylemez yaptıklarını. Brook felan olsa 2 çıtlatırdı belki.
Gevşeği biri gelse de dövseler. Kizaru da gelmeye niyetliydi. 1 arcta ikisi birden dayak yese ne sarar beeee....Bundan şüphesi olan OP okuyorum demesin!
O değilde komedi unsuru değilse Law'ın bu ne diyor bakışı işkillendirdi beni.
Hükümetin girmediği yere gazete girmezmiş Belki gevşek reyiz gelir be ne dersin?
Harbi lan Brook diye biri vardı değil mi Adamı unuttu zalım Oda...
Gevşek derken Kizaru reyizi diyordum zaten Ötekinin belasını vermiş zaten veren... Ama timeskip sonrası Kizaru vs novalar güzel olurdu aslındaGevşeği biri gelse de dövseler. Kizaru da gelmeye niyetliydi. 1 arcta ikisi birden dayak yese ne sarar beeee....
İlla Kizaruya grup seks yapsınlar istiyonGevşek derken Kizaru reyizi diyordum zaten Ötekinin belasını vermiş zaten veren... Ama timeskip sonrası Kizaru vs novalar güzel olurdu aslında