Burada Luffy ve Zoro harekete geçmiş. Silik çizilmelerinden belli. Ses efekti de hızlı hareketi simgeliyor diye düşünüyorum. Holdem ne olduğunu anlayamadığı için öyle endişeli bakıyor.
Burada Luffy ve Zoro harekete geçmiş. Silik çizilmelerinden belli. Ses efekti de hızlı hareketi simgeliyor diye düşünüyorum. Holdem ne olduğunu anlayamadığı için öyle endişeli bakıyor.
Zoro'nun bir komutan seviyesinde olduğunu düşünüyorum ama nasıl desem Katakuri, Marco, Beckmann falan bu seviyeler değil. Zoro bu seviyelere çıkacak mıdır, çıkacaktır ancak serinin sonlarına doğru. Daha değil.Zoro şimdiye kadar hiç altta kalır bir tarafı olmadığını gösterdi bu gidişle Mihawk eğittiği adamı doğrudan komutan seviyesine çıkarmış gibi bir şey olacak
Zoro'nun birini yenmesi için belli derecede o kişiye yakın olması yeterli, dövüş içinde kendini geliştirecektir payı veriyorumZoro'nun bir komutan seviyesinde olduğunu düşünüyorum ama nasıl desem Katakuri, Marco, Beckmann falan bu seviyeler değil. Zoro bu seviyelere çıkacak mıdır, çıkacaktır ancak serinin sonlarına doğru. Daha değil.
Mesela Luffy tek başına olsaydı Cracker'i alamayacaktı. Bu Cracker'in müthiş güçlü olmasından değil, şeytan meyvesinden kaynaklı bir durumdu. Zira Cracker Luffy'den neredeyse tek yedi bile diyebiliriz ama o noktaya kadar Nami olmasaydı Luffy kaybedecekti çok bariz şekilde.
Aynı şekilde Cracker vs Zoro deyince, sen gerçekten %100 emin şekilde Zoro yener diyor musun?
Law galip gelemeyecek.İddaası olsa basardım.Gama bile atsa nafile hedefe ulaşamadıktan sonra kendi gücünü tüketecek.Şu sayfa da çok iyiydi, epey beğendim.
Mangakanın süpernovaları harcayacağına pek ihtimal vermiyorum, o yüzden Hawkins'in taraf değiştireceğini düşünüyorum.
Sen ne kadar da meraklısın seriyi bırakmaya, sürekli bunu diyorsun gibi geldi Mazeret mi arıyorsun doğru söyle.Zoro, Jack ya da Jack seviyesi bir adamı bu arc alamasın One Piece'i bırakırım!
Hawkins hiç bir zaman güçlü bir algı oluşturmadı bende, en büyük artısı darbe aldığında kuklalar bitene kadar kendisi zarar görmüyor, bunun dışında ne savunma ne de saldırı gücü açısından caydırıcı bir tarafını göremedik. Diğer taraftan kişiliksiz adamın teki, bu yüzden Law'ın çok zorlanmayacağını düşünüyorum.Law galip gelemeyecek.İddaası olsa basardım.Gama bile atsa nafile hedefe ulaşamadıktan sonra kendi gücünü tüketecek.