Ama canı yanıyordu sonradan vurunca diye hatırlıyorum.Daha telefondan baktım kabaca öyleyse tamam pardon.Yalnız aslan dayak yedi diye acı hissettiğinden değil gibi.Aslanın kafaya kendi de vuruyordu zaten çekinmeden.
Ama canı yanıyordu sonradan vurunca diye hatırlıyorum.Daha telefondan baktım kabaca öyleyse tamam pardon.Yalnız aslan dayak yedi diye acı hissettiğinden değil gibi.Aslanın kafaya kendi de vuruyordu zaten çekinmeden.
Ve şimdi reklamlar.
Hee. O eleman çıkmaz gibi geliyor.Yaptığın tanım Kratosu aklıma getirdi. Bide bir eleman vardı punk hazard arcda videodan bizimkileri izliyordu. Kel ve küpeliydi, ön plandan kratos yüzü hayal ettim tipinde.
Başladık bir kere zamanında...Yanlış seridesin o zaman ...
Jack vs Luffy veya Jack vs Luffy&Zoro gibi bir şey görebiliriz. Ama sadece JackvsZoro olursa kamu spotu olur. Ben ettim siz etmeyin misali.Jack ile Luffy'mi dövüşür yoksa Zoro mu?
Bence Zoro
Zoro şimdiye kadar hiç altta kalır bir tarafı olmadığını gösterdi bu gidişle Mihawk eğittiği adamı doğrudan komutan seviyesine çıkarmış gibi bir şey olacakJack vs Luffy veya Jack vs Luffy&Zoro gibi bir şey görebiliriz. Ama sadece JackvsZoro olursa kamu spotu olur. Ben ettim siz etmeyin misali.
Zoro, Jack ya da Jack seviyesi bir adamı bu arc alamasın One Piece'i bırakırım!Zoro Jack ‘i alamaz .
Canavar korsanları için değil mi?Jack vs Luffy veya Jack vs Luffy&Zoro gibi bir şey görebiliriz. Ama sadece JackvsZoro olursa kamu spotu olur. Ben ettim siz etmeyin misali.