Bence Vs' ler şu şekilde olacak:
Law vs Hawkins
Luffy ve Zoro vs Jack
Sanjigiller vs Apoo
Luffy vs xDrake
...
Law vs Hawkins
Luffy ve Zoro vs Jack
Sanjigiller vs Apoo
Luffy vs xDrake
...
Güzel sahne olmuş ama bir çöp için denklik manasına da gelmez başkası olsa neyse.Bir bakış nelere kadir içinde bir çok anlam barındırıyor.
Başka ne ima edebilir ki ?Kesin bunu ima etmiştir zaten kaçarı yok.
Bu vs olsun da hayal kırıklığına uğrayalım bugün veya yarın zoro sağ kol yenmeyecek de ne zaman yenecek elinde sonunda böyle bi vs olacaksa başlangıcı bu jack olmalı düşüncelerim de yanlış düşünüyor da olabilirim abartmış da olabilirim ama sadece içimden geleni söylüyorum olursa mutlu olacağım şeyleriYahu karşısındaki adamın kim olduğunun farkında mısın ? Zoronun kaptanına hastır çeken,tehdit eden Begenin, canavar diye kaçtığı Neko ve onun dengi İnu ile 5 gün dövüşmüş,yetmemiş gitmiş 2 amiralin olduğu filoya kafa atmış o da yetmemiş gelip tekrar file saldırmaya kalkmış bir adam Jack.Üstelik adam ölmemiş Wanoda dolanıyormuş.Fazla söze gerek yok Zoroyu ne kadar abartırsanız hayal kırıklığınız da o kadar fazla olacak.
Ben sana hayal kurma demiyorum.Kur elbette ama beklentin olmasın yani.Olursa iyi olur de geç.Ne zoro sağ kol alacak ne de başka bir şeyler.Seri Luffy serisi her şeyi o yapacak artık.Bu vs olsun da hayal kırıklığına uğrayalım bugün veya yarın zoro sağ kol yenmeyecek de ne zaman yenecek elinde sonunda böyle bi vs olacaksa başlangıcı bu jack olmalı düşüncelerim de yanlış düşünüyor da olabilirim abartmış da olabilirim ama sadece içimden geleni söylüyorum olursa mutlu olacağım şeyleri
ikiside aynı akılda öyle olsa sabondyde amiral getirtmezlerdi.Luffy, Holdem'i alırken acaba Zoro ''Ya bu adamın arkasında Jack var. Onun arkasında da yonko Kaido var. Buna bulaşırsak Kaido'yu üstümüze çekmiş oluruz. Acaba buna bulaşmasak mı'' diye düşünmüş müdür? Malum o sahnede Luffy gülerken Zoro sanki Karadeniz'de gemileri batmış kaptan gibiydi.
Belki de sadece ikisi de kızmıştır.Güzel sahne olmuş ama bir çöp için denklik manasına da gelmez başkası olsa neyse.
Başka ne ima edebilir ki ?
E hadi hayırlısı diyelim o zamanBen sana hayal kurma demiyorum.Kur elbette ama beklentin olmasın yani.Olursa iyi olur de geç.Ne zoro sağ kol alacak ne de başka bir şeyler.Seri Luffy serisi her şeyi o yapacak artık.
Bir şey ima ettiği yokki MW o sahneden önce Luffy sen yiyecekleri al bende kızı kurtaracam diyor.Ha yeşil zaten alır bu tipsizide böyle senin dediğin gibi panelin ardındaki gerçek mesaj tarzında bir şeyler ima ettiğide yok haniGüzel sahne olmuş ama bir çöp için denklik manasına da gelmez başkası olsa neyse.
Başka ne ima edebilir ki ?
Ulan bu benim aklıma neden gelmedi gaddemıt!!!!Luffy, Holdem'i alırken acaba Zoro ''Ya bu adamın arkasında Jack var. Onun arkasında da yonko Kaido var. Buna bulaşırsak Kaido'yu üstümüze çekmiş oluruz. Acaba buna bulaşmasak mı'' diye düşünmüş müdür? Malum o sahnede Luffy gülerken Zoro sanki Karadeniz'de gemileri batmış kaptan gibiydi.