Doğru diyon. Bir de sert baktı. Luffy ile aynı sertlikte baktı. Denkler...Öyle deme çöpleri hızlı kesmiş herkes yapamaz bunu
Doğru diyon. Bir de sert baktı. Luffy ile aynı sertlikte baktı. Denkler...Öyle deme çöpleri hızlı kesmiş herkes yapamaz bunu
Doğru bak onu düşünemedim benLuffy'nin ağzında odun vardı ama o sırada
Zoro Jackin tek şoteline bile üstün gelemez ki bırak alsın.Kamu spotu olur işte kötürüm kaldım ben ettim siz etmeyin babında.Sebeb? Bence Uzun soluklu bişi olur kamu spotunu şogun da görürüz kısa ve net
Orada mangakanın anlatmak istediği ikisi de Holdem'i çiğ çiğ yerler.Denk mi demek istedi bilmem ama Luffy ne yaptıysa aynısını Zoro'nun da yapabileceğini ima etti orada çizimler.Doğru diyon. Bir de sert baktı. Luffy ile aynı sertlikte baktı. Denkler...
Bir bakış nelere kadir içinde bir çok anlam barındırıyor.Orada mangakanın anlatmak istediği ikisi de Holdem'i çiğ çiğ yerler.Denk mi demek istedi bilmem ama Luffy ne yaptıysa aynısını Zoro'nun da yapabileceğini ima etti orada çizimler.
Kesin bunu ima etmiştir zaten kaçarı yok.Orada mangakanın anlatmak istediği ikisi de Holdem'i çiğ çiğ yerler.Denk mi demek istedi bilmem ama Luffy ne yaptıysa aynısını Zoro'nun da yapabileceğini ima etti orada çizimler.
Zoro yu çok küçük gördün be reis yakışmadıZoro Jackin tek şoteline bile üstün gelemez ki bırak alsın.Kamu spotu olur işte kötürüm kaldım ben ettim siz etmeyin babında.
Yahu karşısındaki adamın kim olduğunun farkında mısın ? Zoronun kaptanına hastır çeken,tehdit eden Begenin, canavar diye kaçtığı Neko ve onun dengi İnu ile 5 gün dövüşmüş,yetmemiş gitmiş 2 amiralin olduğu filoya kafa atmış o da yetmemiş gelip tekrar file saldırmaya kalkmış bir adam Jack.Üstelik adam ölmemiş Wanoda dolanıyormuş.Fazla söze gerek yok Zoroyu ne kadar abartırsanız hayal kırıklığınız da o kadar fazla olacak.Zoro yu çok küçük gördün be reis yakışmadı