O kadar laf sokmaya çalış bi tane de biz yapıştıralım dedik hemen gözlerinden yaş geldi ayıp ayıp.Bu kadar belli etme ilahı bey. Sana yol gözüktü.
Adamın dibi hareketine davet ediyorum sizleri.
O kadar laf sokmaya çalış bi tane de biz yapıştıralım dedik hemen gözlerinden yaş geldi ayıp ayıp.Bu kadar belli etme ilahı bey. Sana yol gözüktü.
Adamın dibi hareketine davet ediyorum sizleri.
Zoro resmen Lufy'yi salmış, çer çöple sen uğraş diye kendisi Jack'i bekliyor. Adamın hisleri kuvvetli.Gölge felan demişsiniz de Zoro şu an Luffy'nin gölgesinde bile değil. Oraya girecek ama inşallah.
Öyle deme yan yana çizildiler.Birbirlerine denk demektir buGölge felan demişsiniz de Zoro şu an Luffy'nin gölgesinde bile değil. Oraya girecek ama inşallah.
Hocam zaten jack zoronun hakkı benceZoro resmen Lufy'yi salmış, çer çöple sen uğraş diye kendisi Jack'i bekliyor. Adamın hisleri kuvvetli.
O tarz bir kapak vardı, Lufy fil için Zoro'yu işaret ediyordu.Hocam zaten jack zoronun hakkı bence
Bir önceki bölüm Law, Hawkins geliyor diye telaşlanıyordu, bu bölüm Hawkins,Law'dan çekiniyor.
Jacki ilk gördüğümden beri içimden bunun rakibi zoro olmalı diyip duruyorum inş gerçek olur ve güzel bi uzun soluklu vs izleriz.O tarz bir kapak vardı, Lufy fil için Zoro'yu işaret ediyordu.