Diyelim Hacı abiSağ ol. Darısı adam olamayanlara diyelim o zaman.
Hancock Jinbei'den güçlü olabilir. Tabi 2 yılda ben Jinbei'nin de geliştiğini düşünüyorum orası ayrı. Ama 2 yıl önce Hancock Jinbei'den daha ağır basan biriydi.Buggy'yi neden bu denkleme koyuyorsun? Gücü ile bu pozisyona gelmedi. İki yıl önceki Luffy, Shichibukai içinde sadece Crocodile ve Hancock'u yenerdi. Moriah'yı zorla ve bir sürü yardımla yenebildi zaten. Doflamingo, Kuma, Mihawk ve Jinbe'ye gücü yetmezdi.
Hancock Luffy’yi döverdi iki sene önce.Buggy'yi neden bu denkleme koyuyorsun? Gücü ile bu pozisyona gelmedi. İki yıl önceki Luffy, Shichibukai içinde sadece Crocodile ve Hancock'u yenerdi. Moriah'yı zorla ve bir sürü yardımla yenebildi zaten. Doflamingo, Kuma, Mihawk ve Jinbe'ye gücü yetmezdi.
Hancock'un ana gücü Luffy'ye işlemiyor, o yüzden yazdım.Hancock Jinbei'den güçlü olabilir. Tabi 2 yılda ben Jinbei'nin de geliştiğini düşünüyorum orası ayrı. Ama 2 yıl önce Hancock Jinbei'den daha ağır basan biriydi.
Siz böyle dedikçe daha da haklı çıkıyorum.Hancock Luffy’yi döverdi iki sene önce.