Zoro bence Holdem'i kesinlikle yenemez Holdem Shichibukai gücünde olur diye düşünüyorum yani Zoro dövüşür avucunu yalıyarak geri dönerZoro falan da yener holdemi ama öyle kolay kolay ezemez gibime geliyor.
Zoro bence Holdem'i kesinlikle yenemez Holdem Shichibukai gücünde olur diye düşünüyorum yani Zoro dövüşür avucunu yalıyarak geri dönerZoro falan da yener holdemi ama öyle kolay kolay ezemez gibime geliyor.
Shichibukai diye bir seviye yok malesefZoro bence Holdem'i kesinlikle yenemez Holdem Shichibukai gücünde olur diye düşünüyorum yani Zoro dövüşür avucunu yalıyarak geri döner
Ortalama olarak Kuma seviyesi diyelim o zamanShichibukai diye bir seviye yok malesef
Çünkü buggy de o konumda aynı şekilde mihawk da öyle ama ikisi aynı seviye de değil.
Zoro Power Up alacak gibi geliyor bana o yüzden ilk savaşta bence kaybederZoro önce kafa kafaya kapışır az zorlanarak yener gibime geliyor.
Holdem hakkındaki beklentim fazla olabilir ama Kıl payı X Drake'ten gücü fazla olur diyorumabi bu sadece holdem için geçerli çünkü xdrake ve hawkins holdem’den daha güçlüdür bence.
Mantıklı. Kiku kötü biri çıkmaz ama bir hikayesi olduğu kesin.Bu bence kadin Kuina ve Tashigi'nin tam tersi olduğu icin.
Bu iki kadin erkeklerin egemen olduğu dünyaya kendilerini kanitlamaya calisiyordu gucleriyle.
Kiku ise buna karsi mucadele etmiyor, gücünü saklayıp kadınlara bicilen role uymaya çalışıyor.
Zoro güçlü olduğunu anladıysa Luffy zaten anlamıştır ama Luffy Fujitora'ya bile Ossan sen çok güçlüsün diyip sallamadi karakteri gereği. Bakalım kadindan bir pislik cikacak mi?
Ayrica sumocunun sacini kesip kavgayi baslatan Kiku'ydu belli ki Zoro ve Luffy'nin guclerini görmek istedi ama Zoro oyuna dahil olmak istemiyor, Luffy'se her zamanki gibi oynamaktan memnun.