Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 916: Wano’da Büyük Sumo Müsabakası

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 38 21.1%
  • İyi

    Kullanılan: 72 40.0%
  • Orta

    Kullanılan: 34 18.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 11.1%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro, Tsuru'yu her fırsatta kollamasına rağmen Kiku'yla hiç ilgilenmiyor. Muhtemelen kılıcını kapıp samuray olduğunu söylediği için böyle davranıyor.

Luffy bayağı kas yapmış. Nasıl olduysa artık. :flaugh:
 
Sene 2019 olacak hala dof muhabbeti devam ediyor, dof ile ilgili hemen bir şey söylense hemen saldırı ve savunmaya geçiliyor, adamı rahat bırakın artık :D bu bölüm ilginç derecede hoşuma gitti açıkcası wano arcına şimdi girdik bence.
 
Zoro, Tsuru'yu her fırsatta kollamasına rağmen Kiku'yla hiç ilgilenmiyor. Muhtemelen kılıcını kapıp samuray olduğunu söylediği için böyle davranıyor.

Luffy bayağı kas yapmış. Nasıl olduysa artık. :flaugh:
Bu bence kadin Kuina ve Tashigi'nin tam tersi olduğu icin.
Bu iki kadin erkeklerin egemen olduğu dünyaya kendilerini kanitlamaya calisiyordu gucleriyle.
Kiku ise buna karsi mucadele etmiyor, gücünü saklayıp kadınlara bicilen role uymaya çalışıyor.
Zoro güçlü olduğunu anladıysa Luffy zaten anlamıştır ama Luffy Fujitora'ya bile Ossan sen çok güçlüsün diyip sallamadi karakteri gereği. Bakalım kadindan bir pislik cikacak mi?
Ayrica sumocunun sacini kesip kavgayi baslatan Kiku'ydu belli ki Zoro ve Luffy'nin guclerini görmek istedi ama Zoro oyuna dahil olmak istemiyor, Luffy'se her zamanki gibi oynamaktan memnun.
 
Son düzenleme:
Böyle bir bilgi geçmedi öncelikle. Ayrıca madem o kadar güçlü samuraylar vardı, bunlar süper adamlar falan, bırak Kaido'yu, Kaido'nun ordusunu bile def edemiyorlar daha. Aralarında koramiral seviyesi belki 2-3 adam çıkar, gerisi çöptür işte.

İkincisi Zoro'nun arcı falan bundan sonra olmayacak. Artık her arc sadece Luffy'nin arc'ı, şunu kabullenin. Bundan sonra ne Sanji, ne Zoro vs başka hiçbir karakterin üzerine kurulu bir arc olmaz. Sanji'nin yılı açıklaması vardı malum, Sanji diğer arc'lara göre ne daha ön plandaydı ne de daha geride kaldı. Her zamanki gibi tüm olaylar Luffy üzerinden döndü.

Luffy varsa, her şey Luffy'dedir. Top Luffy'de yani kısacası.

Zoro'yu arc içerisinde Pica benzeri bir düşmanı keserken görürüz, biraz da Luffy'nin yanında veya ondan ayrılırsa beraber olduğu tayfadan biriyle kısa bir aksiyon içerisinde görürüz, o kadar. Bir de bu arc bittiğinde tayfa sapasağlam Wano'dan ayrılmayı başarırsa, zafer kutlaması esnasında sake içerken görürüz. (Görmekten kastım aktif olmak)


Brook samuraylar için korkunç derecede güçlüler diyor. Geçen bölüm de samurayların en yüksek sınıf olduğu dile getirilmişti. Henüz bir samuray görmedik bekleyelim bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık