Gomu gomu no Harite buNe koymuş öyle. Yalnız bu atak giant pistol değil. Avuç içi ile ilk defa vuruyor.
Koka kullanmamış. Düşünsenize şu avuç içiyle Rayleigh'nin yaptığı b.haki saldırısın yapıyor.
Gomu gomu no Harite buNe koymuş öyle. Yalnız bu atak giant pistol değil. Avuç içi ile ilk defa vuruyor.
Koka kullanmamış. Düşünsenize şu avuç içiyle Rayleigh'nin yaptığı b.haki saldırısın yapıyor.
Çocuk üslubundan yetişkin üslubuna geçersen daha iyi olur.Sacma sapan konusma. Korumak icindi o. Zoro bu bebeyi mi yenemicek sen de. 2.si luffy'nin dengi degil. Dengi olsa 3 yikimcidan biri olurdu hawkins
Daha çok fazla beklentiden böyle oluyor bence. Arc'ın ana teması Japonya, Zoro ve kılıçlarla ilgili bir arc, önceden gördüğümüz bütün adamları ve müttefikleri cool olan Kaidou'nun arcı, bir de daha önce marineford falan bu arcın yanında filler kalacak falan demişti. Çıta çok yükseldiği için hayal kırıklığı çok büyük oluyor haliyle.One Piece hep böyle bir seriydi. Şimdiki memnuniyetsizliğin sebebi belli. Birçok kişi mangaya Impel Down kısımlarında başladı. o zamanlar One Piece normal hikaye akışından çıkmıştı ve serinin en hızlı zamanlarıydı. Bir daha öyle bölümler gelmedi, doğal olarak insanlar Oda sıktı diye düşünüyor.
Girişi "uzun" tutuyor bana kalırsa o kadar. Ark ilerledikçe herkes mangasm geçirecek muhtemelen.Daha çok fazla beklentiden böyle oluyor bence. Arc'ın ana teması Japonya, Zoro ve kılıçlarla ilgili bir arc, önceden gördüğümüz bütün adamları ve müttefikleri cool olan Kaidou'nun arcı, bir de daha önce marineford falan bu arcın yanında filler kalacak falan demişti. Çıta çok yükseldiği için hayal kırıklığı çok büyük oluyor haliyle.
Evet.Ek olarak beğenmiyorsan yorum yapma hakkın da yok.Çünkü burası van piis forumu xdHer gün okumaya çalışmama rağmen 7-8 ayda anca güncele gelmiştim.Bi ara sıkıntıdan 1 ay falan ara verdiğimde olmuştu.Başlarken amiral,yonko,devrimci spolarını yemesem Alabasta'ya varmadan bırakırdım muhtemelen.
Tabii beğenmiyorsan okumaydı dimi unuttum bak.