Al biraz feyz al. Her önüne gelen hareketini savunuyorsun Luffy'nin buralar hep yanık lastikten duman altı oluyorAynen şu haliyle harbi eksik bir şeyler var. Sanki hiç umursamamış gibi gözüküyor.Bence de bir şeyler eksik.

Al biraz feyz al. Her önüne gelen hareketini savunuyorsun Luffy'nin buralar hep yanık lastikten duman altı oluyorAynen şu haliyle harbi eksik bir şeyler var. Sanki hiç umursamamış gibi gözüküyor.Bence de bir şeyler eksik.
Yonkou adasında sahilde şezlong açmış güneşleniyorlar zaten değil mi ? Ahh canım benimLa adamın haberi yok güvende olduklarını sanıyor diğerini ise bal gibi haberi var.
Sanji’nin ordaki bütün hareketleri doğru demiyorum çok hatalı hareketleri de vardı ama bu zoro’nun da hatalı olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yani, şimdiye kadar böyle bir düşüncesi yoktu Zoro'nun, şimdi nereden çıktı çıplak kesmemek falan? Hadi diyelim kesmiyor, kesmeden de engel olabilir. Garip.Aynen şu haliyle harbi eksik bir şeyler var. Sanki hiç umursamamış gibi gözüküyor.Bence de bir şeyler eksik.
Sanji'yi biraz tanıyorsam paket olmuştur. Şanslıysa Usopp ya da Franky'e denk gelmiştir. Ya da Bege tarzı biri paketleyip anlaşma masasına oturtmuştur.Kiku'yu dağa kaldıracaklar Luffyler Tamayı kurtarıp peşlerinden gidecek dağda Eşkiya Law ve adamları var, biraraya gelince şehre gidip tayfa toplayıp harekete geçecekler yolda sanjilerle karşılaşırlar demek isterdim ama kesin rehin tutuluyorlardır Bege2 tarzı birşey olabilir shogunun ellindelerdir kesin
Sbsde geçen bir bilgiden dolayı olması lazım aynı şu an Zoro için yapılan tahminler gibi.Şu sayfada amaneden yazmış hemen konusunu açmışlardı bile o zamanlar yabancı forumlarda.Tipi olduğunu sanmıyorum ceylanın.
Naminin ne lezbiyenliğini gördük,
Geçen haftaki bölüm çok heyecanlı bir şekilde bitmedi. Belki de ondan böyle olmuşturVay be bu hafta ne çabuk geçti , yeni manga bölümü spoiler konusu açıldı ve ben sabırsızlıkla bekleyecek kadar merak etmedim. Sevdim bu işi2 haftalık aralardan sonra ayarlarım bozuldu belki de
![]()
Koruyamıyor değil, korumuyor. Ikisi farklı şeyler.Nasıl ki Sanji kendi arcında rezil olduysa; Zoro da kendi arcında rezil olacağa benziyor. Arkasındaki kadını koruyamıyor daha.![]()