Kid ? Poşet ile muhatap olacak ? Duymamış olayım.Sence poşet Kid ile buluşup bir plan yapmış mıdır?
Kid ? Poşet ile muhatap olacak ? Duymamış olayım.Sence poşet Kid ile buluşup bir plan yapmış mıdır?
Ben Kid'e poşet diyor sanmıştım.Kid ? Poşet ile muhatap olacak ? Duymamış olayım.
Yanlız değilsinLuffy H. haki patlatınca aptal gibi sırıtan bi ben değilimdir herhalde
BiliyordumYanlız değilsin
Büyük ihtimalle evetBirde h. haki demişken, bilen bilir ölse Zoro h. haki çıkmazı savunurdum ama banko çıkacak bu yeşillide. Sağ kollarda h. haki çıkma hastalığı var seride ama amirallerde niye yok yada marcoda, var ise niye kullanmadılar yada ben yanlış tarafı mı seçiyorum, marimoya güvenmek hata mı? kafamda deli sorular.
Ben çıkacağını hala düşünmüyorum. Ancak H.Haki bir noktadan sonra olmazsa olmaz gibi gösterilirse (etkili olduğu alanda daha hızlı hareket veya da yoğun bir güç ortaya koyması tarzı durumlara doğru ilerler ise) Zoro 'da da çıkar. Zoro gücü ve azmiyle bir yere gelen bir karakter , o yüzden çıkmasını istemiyorum ben. Amiraller veya Marco , Ace ,Wb zaten kullanabiliyorlar. O zamanlarda doğrudan şimdiki gibi çizilmediği veya gösterilmediği için doğrudan göremedik. Yani onlar da kullanabiliyor merak etme.Birde h. haki demişken, bilen bilir ölse Zoro h. haki çıkmazı savunurdum ama banko çıkacak bu yeşillide. Sağ kollarda h. haki çıkma hastalığı var seride ama amirallerde niye yok yada marcoda, var ise niye kullanmadılar yada ben yanlış tarafı mı seçiyorum, marimoya güvenmek hata mı? kafamda deli sorular.
Çıkmasın ne amirallerde nede marcoda sonra bize niye onlarda yok sorusu sordurmasın Oda bize en güzeli.
Kata dofu görünce insan ne bilem amirallerin birinde olmalıydı be demiyor değil.
Aslında cevap verdiğim mesajı da okusaydın anlardın. Arkadaş hiyerarşiyle ilgili bilgiler verildiğine dair bir şeyler yazmış ben de aksine bu bölümde böyle bir şey yaşanmadığını belirttim mesajımda. Erken olduğunun ben de farkındayım hiyerarşi düzeninin açıklanması için.Sen hiyerarşik olarak ilerleme kaydetmedilmediğinden bahsetmişsin, ben hiyerarşik ilerleme ve derinlik için bölümlerin biraz daha ilerlemesi gerektiğini yazmışım. Mesajının neredeyse tümünde yeni hiçbir şey olmadığı ve ilerleme yaşanmadığı anlaşılıyor. Ben de tüm bunlar için biraz sabretmek gerektiğini yazmışım. İkimiz de aynı şeyi söylememişiz yani
Haklısın valla teğet geçmiş Adam en ufak gözlem haki kullansa geleceği görüyor diyecek adam kaynıyor buralar.. Hani Katakuri'den sonra göremedi ya bir daha Milletin içine dert oldu Bir de dediğin gibi olaydı ohoooooo