Zoro'yla Luffy'nin o son sahnesi olmasa çok kötü derdim de, o sahnenin hatrına orta diyorum. Law panikledi ama bir faydası olmayacak bence. Şu an engel olamaz bu ikisine.
Reis hızlı da hadi zoro’yu geçtim o biraz hantal olabilir ama luffy g2 geçip elini bir uzatsa veya direk g4 geçip peşinden uçmalıydı bence. Çünkü geyik kızı çok rahat öldürebilirdi. Hani mangaka öldürtmez onu biliyoruz ama luffy ve zoro o psikolojide olmalıydı bence onun yerine gülmeyi tercih ettiler.Ceylan Adam 200 km/h hızla koşuyormuş, epey hızlı birisi aslında.
Aynen senin dediğin gibidir ama bir yandan da bir mesaj vermek istediğini düşünmeden edemiyorum hızlı bir karakterGazelleden GZ'dir.
Ceylan Adam önceden hızını almış şekilde geliyor. Aradan geçerken kızı da yanına alıyor ve koşmaya devam ediyor. Eğer koşma hızı, bizimkilerin tepki süresinden fazlaysa, görseler bile bir şey yapamazlardı. Ki adam direkt gözden kayboluyor.Reis hızlı da hadi zoro’yu geçtim o biraz hantal olabilir ama luffy g2 geçip elini bir uzatsa veya direk g4 geçip peşinden uçmalıydı bence. Çünkü geyik kızı çok rahat öldürebilirdi. Hani mangaka öldürtmez onu biliyoruz ama luffy ve zoro o psikolojide olmalıydı bence onun yerine gülmeyi tercih ettiler.
Önce kızın kaçırılmasına izin verip sırıtmak iyi olmamış.
Bence kızı çok rahat kurtarıp hayırdır diyip mekan basmalıydılar işte o zaman o sırıtma çok iyi giderdi.
Klasik Oda hareketi yapıp ilk dayak yedirecek/ezdirecek kalede; onun ön hazırlığı bu bence.Reis hızlı da hadi zoro’yu geçtim o biraz hantal olabilir ama luffy g2 geçip elini bir uzatsa veya direk g4 geçip peşinden uçmalıydı bence. Çünkü geyik kızı çok rahat öldürebilirdi. Hani mangaka öldürtmez onu biliyoruz ama luffy ve zoro o psikolojide olmalıydı bence onun yerine gülmeyi tercih ettiler.
Önce kızın kaçırılmasına izin verip sırıtmak iyi olmamış.
Bence kızı çok rahat kurtarıp hayırdır diyip mekan basmalıydılar işte o zaman o sırıtma çok iyi giderdi.
Bu tür dikkatsiz hareketleri iki karakterin aptallığına vurup geçeriz de lütfen dayak yemesinler çer çöpten ya. Şöyle o gittikleri yeri yerle bir etseler de ortalık karışsa, dayak yiyip başlarına bela almalarındansa çok daha iyi bir senaryo olurdu bence.Klasik Oda hareketi yapıp ilk dayak yedirecek/ezdirecek kalede; onun ön hazırlığı bu bence.