Bu olayın gerçekleşmesi için hawkinsin bir saldırıdan birden fazla kez ölmesi gerekmiyor mu ?
Yani tek kkg yumruğu hawkinsi 3-4 defa öldürür mü ?
Bu olayın gerçekleşmesi için hawkinsin bir saldırıdan birden fazla kez ölmesi gerekmiyor mu ?
Aslında ben de haki kullanmamış olduğunu düşünüyordum. Sonra Master of Puppets'in yorumundan etkilendim. Kullanıp kullanmadığı belli olmuyor demişti. Harbiden öyle ön tarafı göstermiyor.Aaa, doğru. Sen haki kullandığı halde hakisi aşılmıştır diye hayal kuruyordun spoiler çıktığında. Ben de diyorum niye alındı bu. Haki kullansaydı gösterirdi. Bir panel çizmek çok zor değil. Ama ben hayallerimle mutluyum diyorsan bir şey diyemem.
Kılıcıyla karşılamaya çalışıyor ve 2-3 tanesi hariç hepsini karşılıyor. Bayağı yavaşmış. Hawkins'i keserken de bayağı yavaştı.
Gençlerin önünü açıyor Luffy. Karışsaydı Zoro ders almazdı. Bundan sonra Zoro daha dikkatli olacaktır.Çapsız Luffy o kadar haki geliştirçem diye ugraştı ne saldırı'yı görebiliyor nede 2 gram hız gösterip kızı uzaklaştırabiliyor.
Kaptan'ı yüzünden yine zarar gören Zoro.GElişemedi gitti Luffy.
Zaten o hareketi çok iyiydi onu kimse eleştiremez sadece neden koka basmadı sorusu kaldı aklımda. Sonuçta amiral seviyesi olan zoro için koka basmak zor olmamalı.Zoro savunuyor gibi olmasın. Ama Zoro, Luffy ve Tama denen aplayı korurken yedi o iğneleri. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Yavaş. Çekirdek gibi çitler bir amiral Zoro'yu. Daha var zamanı Amiraller-Mihawk ayarına gelmesine.Zaten o hareketi çok iyiydi onu kimse eleştiremez sadece neden koka basmadı sorusu kaldı aklımda. Sonuçta amiral seviyesi olan zoro için koka basmak zor olmamalı.
Öyle çitleyebilse Fuji çitlerdi. Uçup kaçtı oysa ki.Yavaş. Çekirdek gibi çitler bir amiral Zoro'yu. Daha var zamanı Amiraller-Mihawk ayarına gelmesine.
Yerin dibine soktu, bastı gitti adam. Daha ne yapması gerekiyor ki.Öyle çitleyebilse Fuji çitlerdi. Uçup kaçtı oysa ki.
Koka basmamasının saçma olduğuna katılıyorum. Basamadı dersek, neden basamamış olabilir? Koka basmak belli bir süre mi gerektiriyor? O halde hiçbir saldırı koka ile karşılanamaz. Ki bundan daha hızlı saldırılar var. Burada tek mevzu aniden başka hedefe saldırılması sanırım. Başka bir numarası yok.Aslında ben de haki kullanmamış olduğunu düşünüyordum. Sonra Master of Puppets'in yorumundan etkilendim. Kullanıp kullanmadığı belli olmuyor demişti. Harbiden öyle ön tarafı göstermiyor.
İşte bu kadar hızlı olan adamın neden kendine haki basmadığı mantıksız oluyor. Onu geçtim hepsini kılıçla karşlayıp daha fazla efor harcayacağına b.haki basarsın korursun. Yani haki kullanmadı diyince olay mantıksız oluyor. Ya kullanamadı demek lazım. Ya da kullandı demek lazım. Kullanmadı absürt duruyor.
Gençlerin önünü açıyor Luffy. Karışsaydı Zoro ders almazdı. Bundan sonra Zoro daha dikkatli olacaktır.
Bebeklerin gezmesine düşmesine izin verirsin ki düşmeyi kalkmayı öğrensin. O mantık.
Yerin dibine soktu bir iki kare sonra direk geri fırlayıp karşılık verdi adam. Karşılık verememiş olsa neyse haklısın derim.Yerin dibine soktu, bastı gitti adam. Daha ne yapması gerekiyor ki.
Kaidoyu indirmek istese Bege veya Law gibi çoktan plan yapmış olur ve hemen yapışıp teklifte bulunurdu bence. Umarım yeni bir ittifak görmeyiz, tabi ki en iyisini Oda sensei bilir.Şunların gücünü bir test edeyim, yeterliyse uygun bir anda plan yapar, Kaido'yu indiririz.