Ben okumadım ama iyiliğin karşılığı falan yazıyor ya. Ordan ''hee demek ki karının adı Tsuruymuş'' dedim.Spoilerı okumasam, konuyu görünce denizci Tsuru’nun Wano’ya geldiğini zannederdim.
Ben okumadım ama iyiliğin karşılığı falan yazıyor ya. Ordan ''hee demek ki karının adı Tsuruymuş'' dedim.Spoilerı okumasam, konuyu görünce denizci Tsuru’nun Wano’ya geldiğini zannederdim.
Geçen bölümde borç ödeme muhabbeti geçmişti doğru. Ben hatırlamazdım onu muhtemelen.Ben okumadım ama iyiliğin karşılığı falan yazıyor ya. Ordan ''hee demek ki karının adı Tsuruymuş'' dedim.
Apoo gereksizi aradan çıksa güzel olurdu cidden. Bence tüm novalar Kaido'ya karşı birlik olacak. :/Bu arcta bazı novalar aradan çıksa cidden şahane olur. Özellikle havkins drake apoo inerse kalabalık dağılmış olur. Ki umarım birini de kid indirir. Eninde sonunda bir karşılaşma olacaktı zaten bu arcta luffy ile müttefik olacak olanlar ile yolunu çıkacak olanların belirleneceği arc olacaktır
Yapma böyle. Sidik yarışına girmeLuffy şöyle basit bir atakla yaralansa buraları kan götürüyordu.
Bence de Zoro'nun vücuduna koka basması gerekirdi.
Ukiyo-e'nin hepsi birbirine benziyor mesela belki şuradan aklında kalmıştır:Şu karının (Tsuru) tipi aşırı tanıdık bu arada kesin daha önce çizdi bunu kapaklarda falan.