Bölüm kısaymış gibi hissettirdi. Birde ara var.
Koka yapması Tama ve Luffy için sorun olmazdı bence ya. :/Luffy yumruk atarken lanetli katana arada bir kılıç ve bir adam götürmüş
Zoro'nun Luffy ve Otama için çivileri yediğini ve koka yapmadığını aşağı yukarı anlayabiliyorduk. Muhtemelen bir anda yön değiştirip diğer tarafa saldırdı bu yüzden yapmadı. Zoro iki kere kesti ilki feci havalıydı.
Zoro'nun saldırı gücü fena durmuyor
Bir anda yön değiştirince yapamıyor, beklenmedik bir durum sonuçtaKoka yapması Tama ve Luffy için sorun olmazdı bence ya/ :/
Zoro gibi silahlanma hakisi üzerine eğitim almış birinden, bu tarz bir durumda hızlı bir şekilde koka yapabilmesini beklerdim. Doflamingo’nun yanağına koka basması misali.Bir anda yön değiştirince yapamıyor, beklenmedik bir durum sonuçta
Önemli olan Koka yapıp bunun aşılması olurdu, koka yapmadan yara alması normal değil mi ? Yapmama sebebi ise kişinin keyfine göre yorumlanabilir.
Ben de beklerdim ama normal şeyler bunlar, Ciddi dövüşler geldiğinde yapacaklardır, Zoro'nun kokası böyle basit bir saldırıyla aşılmış olsa sıkıntı olurdu bu haliyle pek sıkıntı değil. Gene de yaralandı mı yaralandıZoro gibi silahlanma hakisi üzerine eğitim almış birinden, bu tarz bir durumda hızlı bir şekilde koka yapabilmesini beklerdim. Doflamingo’nun yanağına koka basması misali.