Bu da doğru bastığı halde yaralanmış olabilir.Zoro'nun haki çivilere karşı kendini savunurken haki basmadığını biri bana gösterebilir mi, kaçırdım ben herhalde.
Bu da doğru bastığı halde yaralanmış olabilir.Zoro'nun haki çivilere karşı kendini savunurken haki basmadığını biri bana gösterebilir mi, kaçırdım ben herhalde.
O bölümleri yanlış hatırlamıyorsam Sanji'nin durumu daha vahimdi çünkü tüm etrafı sarılıydı kardeşleri sürekli yardıma koşuyordu hatta Zoro'nun hedef kıskacı daha az ama kişisel olarak yorumlarsak sana göre Zoro'nun b.haki basması daha zor gelebilir o sahnede. Kısacası hızı yetmemiş de olabilir haklısın.Durum aynı değil, Zoro'nun dövüştüğü adam başka tarafa dönüyor aniden, Sanji zaten elindeki adamla gidiyor ve onu korumaya çalışıyor burada gördüğün gibi Zoro dövüşmeye çalışırken rakip başka tarafa saldırı atmış. Haliyle doğrudan saldırının önüne geçip koka basmamış, en azından elinde yada kılıçlarında koka görünmüyor.
Koka yapmamış haliyle de bir zahmet kanasın diyoruz, koka yapamamasının da bir sebebi var yukarda belirttiğim gibi ha ben bu sebebi gereksiz görüyorum dersin tamam deriz sıkıntı yok. Hawkins en kötü jenerasyondan biri, boru falan değil yada bir iki tane çapsız silah tutan da değil.
Zoro eğer koka yapmış haliyle bu şekilde yıpransaydı aldığı saldırıdan ilk yerecek kişi olurdum.
Ben de onu diyorumEllerinde yok, kılıçlar için de geçerli kokanın olmaması, diğer taraflar görünmüyor zaten.
Hawkins en azından bandanayı taktırır. Hatta Zoro kollarını goril şeysi bile yapabilir.Zoro dayanıklı çocuktur. 1 slasha 2 kukla götürmüş diyorlar. Böyle böyle devam ederse dayanıklılığı ile alır götürür muhtemelen
Net oğlu net!Değil. "bölümde de" yazacaktım hatta ama vazgeçtim. O şekilde gönderme yapıyorsun diğerlerine, güzel gönderme.
Abi sen de az değilsin.Zoro adam kestikten sonra kılıcını yalayan birisi bırak da onun yara alması kahramanlık olsun. Sanji aşçı işte. Adam kılıca buluşan kanı yalıyor erkek be Zoro be!
Düşünce olarak eyvallah da nasıl bir etki edecek açıklar mısın?Zoronun o kılıcı bu kadar çok istemesi bir p upa işaret. Kullanır kullanmaz inanılmaz güç artışı olacak
Daha zor değil, ani bir durum. Mesela Dof dövüş içerisinde Luffy kendisine vururken haki basıp koruma yapabiliyordu ama Law ve Luffy yer değiştirip ani bir durum ortaya koyduklarında haki basıp kendini kokalamadı. Ani bir durumda olduğu için basmamış olabilir diyorum.O bölümleri yanlış hatırlamıyorsam Sanji'nin durumu daha vahimdi çünkü tüm etrafı sarılıydı kardeşleri sürekli yardıma koşuyordu hatta Zoro'nun hedef kıskacı daha az ama kişisel olarak yorumlarsak sana göre Zoro'nun b.haki basması daha zor gelebilir o sahnede.
Saldırı esnasında zaten söylediğimiz yerleri görünüyor, sonraki karede de zaten tek atıyor. Bence kullansa bir belirti verirdi mangaka.Ben de onu diyorum
Tekrar tekrar baktım zaten yorumumu editlemiştim aynen dediğin gibi hızı yetmemiş olabilir b.haki basmak içinDaha zor değil, ani bir durum. Mesela Dof dövüş içerisinde Luffy kendisine vururken haki basıp koruma yapabiliyordu ama Law ve Luffy yer değiştirip ani bir durum ortaya koyduklarında haki basıp kendini kokalamadı. Ani bir durumda olduğu için basmamış olabilir diyorum.
Saldırı esnasında zaten söylediğimiz yerleri görünüyor, sonraki karede de zaten tek atıyor. Bence kullansa bir belirti verirdi mangaka.
Kullanmıyorsa nasıl sadece çizik atıyor kafam kadar şey, ben onu merak ediyorumDaha zor değil, ani bir durum. Mesela Dof dövüş içerisinde Luffy kendisine vururken haki basıp koruma yapabiliyordu ama Law ve Luffy yer değiştirip ani bir durum ortaya koyduklarında haki basıp kendini kokalamadı. Ani bir durumda olduğu için basmamış olabilir diyorum.
Saldırı esnasında zaten söylediğimiz yerleri görünüyor, sonraki karede de zaten tek atıyor. Bence kullansa bir belirti verirdi mangaka.
Fiziksel olarak tahminimce. Eline ilk aldığı gibi öncekine kıyasla devasa bir kesiş yapabilirDüşünce olarak eyvallah da nasıl bir etki edecek açıklar mısın?
Fiziksel olarak mı?
Teknik olarak mı?