Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 913: Tsuru İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Sorun o da değil. Sanji yapınca güçsüzlük, eziklik olan şey; Zoro yapınca kahramanlık oluyo. İkisi de birini korumak için diğerinin önüne geçiyor işte temelde. :(
Zoro adam kestikten sonra kılıcını yalayan birisi bırak da onun yara alması kahramanlık olsun. Sanji aşçı işte. Adam kılıca buluşan kanı yalıyor erkek be Zoro be!
 
The Fool kartını çekmeden önce en kötü jenerasyondan 2 kişi ile savaşacak kadar aptal değilim diyor sonra "The Fool, ters" kartını çekiyor demek ki düz çekseydi Zoro ile Luffy birbirine karşı dövüşecekti.

Hawkins kartlara göre hareket ediyor, kesin Kaidou karşısında kartlarına bakmış kazanma şansı çıkmayınca Kidd'e ihanet etmiştir bu.
 
Korkuluk Zoro'ya saldırırken Zoro haki kullanma ihtiyacı duymuyor.Fakat saldırının yönü Luffy'e dönünce hemen önlerine atlıyor ve çivileri karşılarken haki kullanıcak zamanı bulamıyor.Yani sadece zaman bulamadığından çivileri direk yedi muhtemelen.
 
Karanlık meyvesi hariç denizin kendisi bile meyveyi etkisiz kılamaz. Haki de kılamaz. Deniz taşı bile kılamaz.
Haki meyveyi etkisiz kılamıyorsa Ace nasıl öldü.

Ve deniz ile kairoseki gücü aldığı için bir ölçüde meyveyi dolaylı etkiler. Yani güçsüz smoker dumana dönüşemez, güçsüz buggy bara-baralanamaz.
@Alpamis
Buggy ile mihawkta da bir aşağıdaki olay var, iki mihawk buggynin meyvesi anlamadı, çözemedi en başta. Her adam kesişinde haki kullanacak diye bir sey yok. Zaten buggy önce alttaki gibi savuşturdu sonra sonunu görüp kaçtı
Buggy'nin şöyle bir avantajı var gelen darbeyi görürse kılıç ya da bıçak kendisine isabet etmeden önce o noktayı bölüp hakili vuruşu aşırtabilir
 
Son düzenleme:
Zoronun o kılıcı bu kadar çok istemesi bir p upa işaret. Kullanır kullanmaz inanılmaz güç artışı olacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık