Evet evet onu okudum fakat güç sıralaması olarak böyle bir şey söyledim. kitetsu da olabilir zorodakine benziyorIlk 3 diye bir seri yok 2 sayfa once Shishi'nin mesaji kontrol et istersen. O kilicin Shodai Kitetsu olmasi mümkün tabi.

Evet evet onu okudum fakat güç sıralaması olarak böyle bir şey söyledim. kitetsu da olabilir zorodakine benziyorIlk 3 diye bir seri yok 2 sayfa once Shishi'nin mesaji kontrol et istersen. O kilicin Shodai Kitetsu olmasi mümkün tabi.
İşte kaptan dediğin böyle dahiyane çözümler üretebilmeli, bravo Luffy! :/Z: Kinemon said ‘don’t cause a stir!’ Luffy!
L: Yosh! Then let’s just apologise properly afterwards!
Z: Kinemon "Mevzu çıkarmayın!" dedi Luffy!
L: Tamamdır! Ardıdan düzgünce özür dileriz o zaman
Sorun çıktıktan sonra kılıçları bırakmasının ne anlamı var?Zoro kılıçları geri aldıysa sorun çıkmasın diye kılıçlar vermesinin ne anlamı kaldı?![]()
Ticaret bozulunca paranı geri alırsın.Zoro kılıçları geri aldıysa sorun çıkmasın diye kılıçlar vermesinin ne anlamı kaldı?![]()
Su ana kadar bir kılıcın sağlamlık haric ekstra bir guc verdigini goremedik oyle olunca haki basilmis boru ya da sopadan farklari yok. Su lanet neymis falan ogrenelim o zaman belki en güçlü kiliclar diye bir seyden bahsedebiliriz sanirim. O zamana kadar ben sahsen yazarin tarihi eser niteligindeki aciklamasina sadik kalacağım.Evet evet onu okudum fakat güç sıralaması olarak böyle bir şey söyledim. kitetsu da olabilir zorodakine benziyor
![]()
Önemsemeseydi Luffy'ye bahsetmezdi.
Suyu püskürttüm.Zoro fanları: Luffy'e kılıç tutmayı kim öğretti?
Forum üyeleri: Kim öğretti?
Zoro fanları: Zooro