Evet evet onu okudum fakat güç sıralaması olarak böyle bir şey söyledim. kitetsu da olabilir zorodakine benziyorIlk 3 diye bir seri yok 2 sayfa once Shishi'nin mesaji kontrol et istersen. O kilicin Shodai Kitetsu olmasi mümkün tabi.
Evet evet onu okudum fakat güç sıralaması olarak böyle bir şey söyledim. kitetsu da olabilir zorodakine benziyorIlk 3 diye bir seri yok 2 sayfa once Shishi'nin mesaji kontrol et istersen. O kilicin Shodai Kitetsu olmasi mümkün tabi.
İşte kaptan dediğin böyle dahiyane çözümler üretebilmeli, bravo Luffy! :/Z: Kinemon said ‘don’t cause a stir!’ Luffy!
L: Yosh! Then let’s just apologise properly afterwards!
Z: Kinemon "Mevzu çıkarmayın!" dedi Luffy!
L: Tamamdır! Ardıdan düzgünce özür dileriz o zaman
Sorun çıktıktan sonra kılıçları bırakmasının ne anlamı var?Zoro kılıçları geri aldıysa sorun çıkmasın diye kılıçlar vermesinin ne anlamı kaldı?
Ticaret bozulunca paranı geri alırsın.Zoro kılıçları geri aldıysa sorun çıkmasın diye kılıçlar vermesinin ne anlamı kaldı?
Su ana kadar bir kılıcın sağlamlık haric ekstra bir guc verdigini goremedik oyle olunca haki basilmis boru ya da sopadan farklari yok. Su lanet neymis falan ogrenelim o zaman belki en güçlü kiliclar diye bir seyden bahsedebiliriz sanirim. O zamana kadar ben sahsen yazarin tarihi eser niteligindeki aciklamasina sadik kalacağım.Evet evet onu okudum fakat güç sıralaması olarak böyle bir şey söyledim. kitetsu da olabilir zorodakine benziyor
Önemsemeseydi Luffy'ye bahsetmezdi.
Suyu püskürttüm.Zoro fanları: Luffy'e kılıç tutmayı kim öğretti?
Forum üyeleri: Kim öğretti?
Zoro fanları: Zooro