Sanji bozar şimdi Namiye sapıklıklar, Marimoyla atışır durmadan gerek yok böyle iyi.Sanji de katılsa bir de. Artık 3luyu de tamamlasak hatta
Sanji bozar şimdi Namiye sapıklıklar, Marimoyla atışır durmadan gerek yok böyle iyi.Sanji de katılsa bir de. Artık 3luyu de tamamlasak hatta
Serbest onlara katilam yapsınlar yeter ki.Kim bilir başlarını nasıl bir belaya sokacaklar.
Dostum bu bilgi kaynağı nereden? SBS falan mı?Oda Drake'ı Türk Urouge'yi Hindistanli olarak düşünüyormuş.
http://www.korsanfan.com/konu/cilt-88-2-mart-2018-sbs.6636/page-5#post-887119Dostum bu bilgi kaynağı nereden? SBS falan mı?
Evet açıklandı hatta Drake Hayvan bakıcısı bir Türk olurdu normalde dedi.Dostum bu bilgi kaynağı nereden? SBS falan mı?
Luffy mi katliam yapacak?Serbest onlara katilam yapsınlar yeter ki.
Adamin soy ismi X Diez (10) Ispanyolca, kendisi Francis Drake'ten esinlenilmis ama gercek hayatta hayvanat bahcesi görevlisi bir Turk olurdu... bana da sacma geldi Oda aklina gelen ilk isimleri sallamis gibi. Onu da Kid gibi Britantali yapmamak icin.Dostum bu bilgi kaynağı nereden? SBS falan mı?