Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Law vardı.Law da fabrika müptelası oldu mübarek. Nerede fabrika görse çöküyor.
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Law vardı.Law da fabrika müptelası oldu mübarek. Nerede fabrika görse çöküyor.
Adam emekçi. Ekmeği kuru, soğanı kafasına vurup yemiş.Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Law vardı.
Meyvesi en karizma karakter.Adam emekçi. Ekmeği kuru, soğanı kafasına vurup yemiş.
Çok değişken bişi o dediğinMeyvesi en karizma karakter.
Vivre kartı aldığını düşünüyorum o ahtapotun. Luffy'e arkadan sarıldığı sırada şapkasından.Şimdi bu ahtapotun bir olayı çıkar mı acaba? Misal Luffy'yi Wano'ya ulaşmasına engel olup onu bir tür tehlikeden korumaya çalışıyordur. Ya da Ace'i tanıyordur. Ace,Wano'da sadece O Tama ile tanışmamıştır herhalde. Bir aile ya da bir klan ile dost olmuştur. Bu ahtapot da o ailenin ya da klanın bir üyesidir ve Ace ona Luffy'yi anlatmış olabilir. O yüzden Luffy'yi biliyor olabilir. Bize şu an Luffy'nin kötülüğüne düşünen birisi gibi gösterildi. Ama tam tersi iyi birisi çıkar, maskot tarzında bir şey. Law'ın Bepo'su gibi birisi mesela.
Hmmm şapkanın içinden alması biraz zor ama solungaç olayı falan belki yapabilir. O zaman sana göre ahtapot kötü niyetli mi?Vivre kartı aldığını düşünüyorum o ahtapotun. Luffy'e arkadan sarıldığı sırada şapkasından.
Yav sal şu ahtapotu ne kötü niyetiHmmm şapkanın içinden alması biraz zor ama solungaç olayı falan belki yapabilir. O zaman sana göre ahtapot kötü niyetli mi?
Ben iyi olduğuna düşünüyorum da Marco sanki kötü düşünüyor. Harbi şu ahtapotun arkasından çok konuştukYav sal şu ahtapotu ne kötü niyeti
Hayvancağız doğduğuna pişman oldu ya Komikti de bence Kesin geri gelir o.Ben iyi olduğuna düşünüyorum da Marco sanki kötü düşünüyor. Harbi şu ahtapotun arkasından çok konuştuk
Kesin bir şey diyemem , yanlışlıkla olmuş da olabilir ama bence Kaido'nun adamlarından birisinin casusu olma ihtimali var ya da Kin'emon'un tanıdığı birinin göndermiş olması ihtimali var.Masum veya etkisiz bir karakter olduğunu düşünmüyorum.Hmmm şapkanın içinden alması biraz zor ama solungaç olayı falan belki yapabilir. O zaman sana göre ahtapot kötü niyetli mi?