Funduska
Benim kastım onlar mı ?Adam Zeff ve Kamabalkalar için gitmedi mi yav.
Benim kastım onlar mı ?Adam Zeff ve Kamabalkalar için gitmedi mi yav.
Kastını anlasam, neden soru sorayım? Evet nokta koymuşum ama o bir soruydu.Benim kastım onlar mı ?
Benim anladığım kadarıyla Zoro ve Mihawk ortak fanı olan ve Shanks'ı da sevmeyen kişiler sürekli saldırgan yorumlar yapıyor.Zoro fanları taşladı
AhahaTöbe Yarabbi karizmaya bak kör oldum
Tek kişi cevap atsın la, tamam anladık yön bulma irade ile alakalı değil, hedefte olmamama rağmen gerildim len
Trip mi atıyorsun sen bana ?Tamam sen diyorsan öyledir.
Onların aslında bm tarafından tehdit edilmediğini öğrendiği halde,saygısızlık yaptığı kaptanına dönüp bir de ''ailem arkada abem onları da kurtar'' demesi,tayfasını bir kez daha ölüm riskiyle karşı karşıya bırakması irade örneğiydi doğru.Kastını anlasam, neden soru sorayım? Evet nokta koymuşum ama o bir soruydu.
Yav senin gibi anlayanlar zaten hard zoro fanı.Sanji'ye karaktersiz dediğim bir tartışmada denmişti diye hatırlıyordum ki doğru hatırlıyormuşum.Karaktersiz yazıp ufak bir aratmayla buldum.
http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.6271/page-528#post-846618
Senmişsin işte.Al oku burdan itibaren tartışmamızı.Bunlar karakterlerin zaafları ordan vurma demeye çalışmışsın.Hatta bir sonraki sayfada mı ne bu zaaflara çare yok demişsin.Sapıklığı zaaf olarak görmüş ve bu zaafa çare yok demişsin.Nasıl yok ? Bir kadına cinsel içgüdülerini bastırmak iradeyle olmuyor mu ? Ben değilim dedin sen çıktın.
Ha bu arada beni anlamamışsın demişsin.O zaman bu konuyu biraz daha açar mısın ?
Şu mesajdan ne anlamamızı bekliyorsun ? Gördüğüm kadarıyla 3-4 kişi daha benim gibi anlayıp ona yönelik bir cevap vermiş.O zaman biz 3-4 kişi anlamayıp mesaj attık ya da sen anlatamadın ?
Bu arada sevdiğin karakterin aleyhine iki kelime yazdık diye kin kusmak olmuyor bunun adı.
Hayır nerden çıkardın bunuAhaha
Trip mi atıyorsun sen bana ?
Bir an öyle geldi.Hayır nerden çıkardın bunu