Sanji'ye ayar verebilir.Basil çok karizma karakter ha . Gidip harcamaz umarım .
Sanji'ye ayar verebilir.Basil çok karizma karakter ha . Gidip harcamaz umarım .
Vizyonsuzmuş ama. Seçtiği adamlar bak ZUHAHAHAHA gidip en düşük ödüllü novaları toplasa net daha iyi ekip olurmuş.Ufak kız çok tatlı, gerisi hikaye.
Pıçağçı Kid'e saygılar, bu gevşeklerin arasında iyi dayanmış
Ace Reisi özledik
Killer'e söyleyeceksin onu, Kid öyle bir istekte değildi zatenVizyonsuzmuş ama. Seçtiği adamlar bak ZUHAHAHAHA gidip en düşük ödüllü novaları toplasa net daha iyi ekip olurmuş.
Killerı danışman seçen kafasına edeyim o zaman lksdjfldjasKiller'e söyleyeceksin onu, Kid öyle bir istekte değildi zaten
Arkadaş iyice paranoyak oldunuz Sanji konusunda artık Klasik Oda esprisi, kadınlara karşı aşırı centilmen davranıp erkeklere kaba davranan bir Sanji. İlk çıktığı bölümlere falan bakın artık gidip bi tazeleme yapın. Ayrıca tabi ki sonrasında Chopper'ı da alıp gidiyor dikkatli bakarsan. Luffy ise kendi başının çaresine bakabileceği için(!) siz gidin ben arkadan yetişirim diyor, olay bu.Sanji neden böyle gösteriliyor? 'Ben bu üçünü alıp gidiyorum, sen kendin gelirsin' dese yine razıyım. Şeytan meyve kullanıcılarını girdapta bırakmak nedir?
İlla bir şeyler edeceksin anladıkKillerı danışman seçen kafasına edeyim o zaman lksdjfldjas
Yani bu avelliğin bir sorumlusu olmalı değil miİlla bir şeyler edeceksin anladık