İkinci bir Luffy - Usopp/Sogeking karmaşası yolda gibiSahne gözümde canlanıyor . Tama Usopp'u görüyor ve Tengu sanıyor
-Hawkings'in meyvesinde bitirici saldırı bence şu. Gidip saçından ,kanından vs. alıp voodoo büyüsü yapıyor ve bebek ile aynı hasarı alıyor veya bunları aldıktan sonra belli şartlarda aktif kalan bir voodoo bebeği oluşturuyor. Borsalino'ya saldırdığında da bu tarz bir şey yapmak ister gibi saldırmıştı. Yapamayınca da yenilgiyi kabullenmiş bir hali vardı. Sabaody'e gelmek aslında çok da zor değil o yetenekler ile. Bir çok korsan yeteneksiz halde geliyor , balık adam adasında köle olan olsun , Zoro'nun gemisini kestikleri olsun. Yeni dünya ayrı bir lig ilk yarıya göre.Şahsen ben ileride Yonkou olabilecek bir karakter tarzında görmüyorum o yüzden .
Bak dediğin de güzel. Eğer böyle bir durum olursa çok güzel olur. Şimdi adamda zaten yonko olabilecek düzeyde ben de görmüyorum. Ama Sabaody kadar gelip süpernova diye bize sunulunca ister istemez bazı şeyleri de adamdan bekliyorsun. Bu şekilde kullansa bile yine kaç tane woodoo büyüsü yapabileceği devreye giriyor. Umarım üç rakamlı sayılara yaklaşmıştır da uzun süre dövüşler yapabilir.