Aynen, asaletine bak Robinimin.Hangisi? Yeni olan mı Carpecim?
Aynen, asaletine bak Robinimin.Hangisi? Yeni olan mı Carpecim?
Sonrasında da ayağa kalkıyor. Bilinç dediğin öyle bi şey değil.QUOTE
O arada Kata flampe muhabbeti oluyor yine erken sayılır ama kısa süreli baygınlık olarak anliyorum o sahneyi aksi taktirde Ray flashback'kinin bi anlamı kalmıyor
Fena değilmişAynen, asaletine bak Robinimin.
Kötü esprini görmemezlikten geliyorum,yapma böyle şeylerSudan korkacaksa yemişim öyle ahtapotu, gerçi daha önce hiç yemedim yohohohohohoho!
Kata Flampeye yürürken Luffy oturuyor. “Bilinci kapalı” denilemez bu hale.
Nami bu aralar umrumdışı.Fena değilmiş
Nami'nin çantasında Basil yazıyor Rehin almasın sakın bu dürzü?
Hayırdır niye kızdırdı bizim paragöz seni? Gerçi vardır bir sebebiNami bu aralar umrumdışı.
Afaki şeylerden bahsetmeye lüzum yok. Ayrıca sudan korkması çok saçma, kabul et.Kötü esprini görmemezlikten geliyorum,yapma böyle şeyler
Ayrıca sudan değil,ya bizimkilerden ya da başka bir şeyden korkuyor olabilir.İlerde çıkarsa çıkar yani :T
Soğudum kendisine.Hayırdır niye kızdırdı bizim paragöz seni? Gerçi vardır bir sebebi
Basil tayfaya geliyor.Fena değilmiş
Nami'nin çantasında Basil yazıyor Rehin almasın sakın bu dürzü?
Bilinç konusu dediğin gibi olabilir. O sahneden sonra Beyazsakal ve Bigmom 'un uykudaki K.H kullanımları geldi aklıma.Eğer senin dediğin gibiyse Gözlem hakisi daha da geliştirilebilir o zaman.Kata Flampeye yürürken Luffy oturuyor. “Bilinci kapalı” denilemez bu hale.
Ayrıca Rayin bahsettiği tehlikeye odaklanmadan da bilinçsizce hissedip sıyrılmak. Bi nevi refleks gibi ama daha ileri düzeyde. Bilincinin kapalı olması farklı bi şey.
Nami bu aralar umrumdışı.
@Master of Puppets var Nami fanı, onu yarmak lazım.