O ne la. aslşkfisalşfkaslf
O ne la. aslşkfisalşfkaslf
Bir Zoro fanı kolay yetişmiyorZoro fanımıyım ki ne güzel biat etmiş diye kıskanayım ?
Zaten Nami’yi genelde Japon ergenleri için çiziyor kapaklarda.Bir Nami'ye bakıyorum bir de Robin'e , "Robin" deyince efsane diyorum .Karizmanın dibi .
Lawdan gelecek yardım gelmesin.Nerde görülmüş poşetin Reyiz kurtardığıBir Zoro fanı kolay yetişmiyor
O değil de acilen Killerı bulmak lazım. Law ile beraber bi şekilde çıkarsınlar pıçakçıyı.
Gücü çok kullanışlı la, öyle deme. Kid haşat olmuş sen hale o poşet bu sepet diyorsun.Lawdan gelecek yardım gelmesin.Nerde görülmüş poşetin Reyiz kurtardığı
Çöp doldurmak için kullanışlı olur o ancak.Gücü çok kullanışlı la, öyle deme. Kid haşat olmuş sen hale o poşet bu sepet diyorsun.
Sen mi daha iyi pıçak atıyorsun Zori mi?Çöp doldurmak için kullanışlı olur o ancak.
O değil de Kaidonun bağrı açık gezmesinden sonra gömlek giymesine be diyorsun.Pireyi deve yapayım mı zori fanları gibi
Robin Nami'nin önünde diz çöksün tövbe istesin, Nami kim Robin kim? Önce bir işe yaramayı öğrensin Robin ondan sonra Nami ile aynı cümlede adı geçebilir.Bir Nami'ye bakıyorum bir de Robin'e , "Robin" deyince efsane diyorum .Karizmanın dibi .
Robin'i de siz entellektüel, hayattan sofistike tat alan arkadaşlar için çiziyor, evet.Zaten Nami’yi genelde çançiniçon ergenleri için çiziyor kapaklarda.