Luffy Zoro'ya yetişmeye çalışıyormuş. Öyle duydum benZoro'nun bir şey yaptığını görmüyoruz ama seviyesi otomatik yükseliyor Reyiz'in. Zoro asansör gibi adam vallaha. Fanları istediği zaman son kata sürebiliyor.
Luffy Zoro'ya yetişmeye çalışıyormuş. Öyle duydum benZoro'nun bir şey yaptığını görmüyoruz ama seviyesi otomatik yükseliyor Reyiz'in. Zoro asansör gibi adam vallaha. Fanları istediği zaman son kata sürebiliyor.
Ne yaparsın ki Oda da Zoro fanı. Geçen bölüm planları mahvetti diye unutturmak için konuyu değiştirdi hemen.3 bölüm yorumuymuş lan. Daha yeni baktım iddiaya. Bişey değilmiş kopegen olsun
Zoro az gelişmiş bir yaratıktır
Zoro arayı daha fazla açmasa bi şansı olabilirdi belki.Luffy Zoro'ya yetişmeye çalışıyormuş. Öyle duydum ben
Asansör gibi adam Zoro nasıl yetisecek?Luffy Zoro'ya yetişmeye çalışıyormuş. Öyle duydum ben
Şu Sanji'ye bir yorum yap bakalım, senin yorumlarını merak ediyorumLuffy Zoro'ya yetişmeye çalışıyormuş. Öyle duydum ben
Seriyi takip ettiğim günden beridir var o gözlerden kalp çıkma olayları. İki yıl Okamaların arasında kalmış normal bir durum bence.Şu Sanji'ye bir yorum yap bakalım, senin yorumlarını merak ediyorum
Mihawk'ın elbisesinde kıvrım yok, çiçek deseni var.Mihawk'ın elbisesindeki kıvrımlar da olur mu?