Seppaku yıl sonu demek.Farkı var mıdır sence? Bunu düşünen adam niye karnını deştirir anlamak güç
Ama şimdi baktım yabancı siteye seppuku yazıyor yanlış yazmış çevirenler. Yani doğru anlamışım
http://opwymtk.sakura.ne.jp/2017r1/909.html
Seppaku yıl sonu demek.Farkı var mıdır sence? Bunu düşünen adam niye karnını deştirir anlamak güç
Pıçağ, bağlama da uygun olur haklısın
Ben pıçağ koklarken Robin de dansözlük yapsa fena olmaz hani
Yüzeysel bir iyileştirme sağlıyor olabilir, her iyileştirme bir değil.Mantıken WB'nin hasta olmaması gerekir o zamanlar bu özelliği kullanabilse. Uyandırdı der muhtemelen.
Kid'e pıçak atıyor diyordun ne oldu bak işte Zoro'ya pıçağın önemini kavramışsındır umarım. Yakında Zoro da pıçak atmaya başlar.Yüzeysel bir iyileştirme sağlıyor olabilir, her iyileştirme bir değil.
Gördüğüm yerlerde sadece kafası kesilmişti belki farkı vardır diye merak etmiştim. Harakiri yap derse biri hara wo kire olarak der yani tam olarak karnını deşme anlamı var. Seppaku da aynı zaten. Benim merak ettiğim seppakuydu onun da @kuroashi.no.sanji1993 cevabını vermiş zatenSeppuku japonların bir törenle karınlarını deşerek intihar etme yöntemi.Genellikle onurlarını kaybeden samurayların ölüm şekli.Karın deşildikten sonra kafa bir başkası tarafından kesiliyor.Önceden tören falan yokmuş karnını deşip kendilerini toprağa bırakıyorlarmış.Daha sonra çok acı verici olmasını ortadan kaldırmak için kafa kesme kısmı eklenmiş.Harakiri tam olarak aynısı mı emin değilim bu ilkel versiyona da deniyor olabilir ben öyle hatırlıyorum ama yanlış olabilir de.
Seppuku konusunu merak edenler varsa Seppuku (1962 ) versiyonunu izleyebilirler büyük filmlerden birisidir.
Kid'e pıçak atıyordu diyordum da artık atamıyordur malum, zindanda ağzı yüzü eline verilmiş olunca biraz zor oluyordur. Zoro'nun eline baseball sopası da versen ekmeğini çıkarır siz merak etmeyinKid'e pıçak atıyor diyordun ne oldu bak işte Zoro'ya pıçağın önemini kavramışsındır umarım. Yakında Zoro da pıçak atmaya başlar.