Hem ondan hemde karasakala yenildi,şimdi birde weevil olmasın,tamam güçlü karakterler de,gömülmüş gibi hissederimO güzelim köyü yakıp yıkarsa, bir numaralı haterı olurum.
Hem ondan hemde karasakala yenildi,şimdi birde weevil olmasın,tamam güçlü karakterler de,gömülmüş gibi hissederimO güzelim köyü yakıp yıkarsa, bir numaralı haterı olurum.
Zorlanıp damarlarının belli oluşu bence slashten değil, anlık hız kazanması ve hafif dönerek yaptığı manevradan kaynaklı vücudunun gerilmesi. Slashi atmasıyla 15 metre ileri sıçraması anlık ve oturduğu yerden o noktaya geliyor. Ayakta hazır pozizyondan değil. Ter olayı ise Kinemon'dan özür dilediği karede dikkat çekiyor. O da sözünü tutamamamış olmasındandır diyorum. Hem zaten amaç adamı kesmek gibi görünüyor binayı değil. Slashi de bu sebeple atmıştır. Bıçakla birini kesmek için atacağı slash de Zoro'yu yormaz.Abartıya karşı çıktım sadece. Abartının aksini göstermesi güçsüz gösteriyor anlamına gelmesin bence. Bana göre hiç kasmadan yapmış olsa direk kolunu sallar yine slash çıkarırdı ortaya.