Oda'nın kendisi de Zoro'cuE.Oda da çifte standart yapıyor. Zoro oldu mu fuul karizma, Sanjş oldu mu avel gibi çiziyor.
Oda'nın kendisi de Zoro'cuE.Oda da çifte standart yapıyor. Zoro oldu mu fuul karizma, Sanjş oldu mu avel gibi çiziyor.
Ben ne yazmışım, sen ne yazmışsın.Hacım ne diyeyim sana umarım luffy tez zamanda yonko indirir.
Çöp olduklarını nereden çıkardın ? Zoro Reis en son Pika'yı yendiğinde o da çöp olmuştu sonra öyle kaldı garibanBen ne yazmışım, sen ne yazmışsın.
@RedTeroR
Pardon Ferit, iki üç tane çöpe karşı shov yaptığı için Zoro'yu sizin gibi övmemek bizim yanlışımız. Sahne karizma eyvallah.
Bu dediğin çok doğru ama denk olmak zorunda değiller zaten.Sanji fanları denkleştirmeye çalışıyor.Ben seriye başladığım ilk günden beri alarındaki farkı nasıl fark etmiyorlar diye sorarım kendime.E.Oda da çifte standart yapıyor. Zoro oldu mu fuul karizma, Sanjş oldu mu avel gibi çiziyor.
Evet zaten şu tekniğe aklı çıkacak olan Amiral seviyesi, Yonkou Komutanı seviyesi bir sürü adam vardır.Çöp olduklarını nereden çıkardın ? Zoro Reis en son Pika'yı yendiğinde o da çöp olmuştu sonra öyle kaldı gariban
Zoro o kadar rahat kesiyor ki milleti karşısına çıkana, güçlü yakıştırması bile yapılabiliyor
Bknz= Monet, Hody, Hyouzu, Pica
Tekniğe kimsenin aklı çıkmadı, tekniği neyle yaptığına ve bağlama bakman lazım.Evet zaten şu tekniğe aklı çıkacak olan Amiral seviyesi, Yonkou Komutanı seviyesi bir sürü adam vardır.
Vallaha ben şaşırmadım zaten yapabilecek seviyede olması lazım. Zoro çıplak elle yine kesme tekniği yapabilecek seviyedeydi iki yıl önce. Öyle değil mi? Sahne karizma. Ama evet orada dediğin gibi güç konusunda adamı aya uçurdunuz. Ben de aksini savundum basitçe olay bu.Tekniğe kimsenin aklı çıkmadı, tekniği neyle yaptığına ve bağlama bakman lazım.
Belli ki Oda bunun için iyice kasmış güzel bir sahne ayarlamış. Güç konusunda adamı aya uçurmadı kimse, sadece helal olsun hacı, sapsız pıçağla evi pıçağladı dedik
O güzelim köyü yakıp yıkarsa, bir numaralı haterı olurum.Oda inşallah weevil e marcoyu aldırmaz