Selamünaleyküm. Yorumların tamamını okumadım ama yazmadan edemedim. Bazı arkadaşlar Zoro reisi gömmüşler yok neden kılıç almışmış, yok kendisini birkaç çapulcuya nasıl yakalatmışmış, yok plana sadık kalmamışmış... ki Zoro reis plana uymaz kafasına göre takılır. Şimdi; bir takım cinayetler işlenmiş ve Zoro bunların katili olarak yargılınıyor. (bölüm sonunda gördük kim yargıç kim cellat ) Gördüğüm o ki Zoro'nun nasıl bir adam olduğunu 2.5 yılda unutanlar var. Arkadaşlar bu Zoronun ilk yakalışı değil, zaten arclar hep birbirne benzer şekilde ilerliyor. İlk yakalınışı da andavallığından değil köylülere yardım ettiği içindi. Bu sefer ki yakalanışı da cinayetlerin katilini bulmak ve onları cezalandırmak için olduğu sizce de açık değil mi? Yani Zoro'nun yakalanışı kendi isteği ve planları doğrultusunda olduğu belli; Tüm bu olay boyunca soğukkanlılığını koruyup akabinde "senden kan kokusu alıyorum" ve "üzgünüm kinemon" cümleleriyle de söylediğimi destekler.Bu da kılıç ve plan mevzularını açıklamaya kafidir.
Birde Zoro gibi bir delikanlıyı çakma prensesler ile kıyaslayan arkadaşlara ne diyeceğimi bilmiyorum.illa kıyaslayacaksanız Wb , Shanks, Katakuri ağabey gibi adamlar ile kıyaskayın e Zoro'nun kalibresinde değil Şanji..Tüm seri boyunca Zoro'nun yaptığı fedakarlıklar ortada kaldı ki Zoro 2 yıl boyunca başkaları gibi toz pembe hayaller peşinde koşturup evcilik oynamadı, tüm yaptıklarına rağmen hala arkadaşlarını koruyabilmek için yetersiz olduğunu düşünüp en büyük hedefine, rakibine boyun eğip kendisini eğitmesini istedi.. yani öyle ödül/güç muhabbetlerine hiç girmeyelim.. Zoro bu arc akacak, karizma kasacak, bizde baka kalıcaz..vesselam.
Birde Zoro gibi bir delikanlıyı çakma prensesler ile kıyaslayan arkadaşlara ne diyeceğimi bilmiyorum.illa kıyaslayacaksanız Wb , Shanks, Katakuri ağabey gibi adamlar ile kıyaskayın e Zoro'nun kalibresinde değil Şanji..Tüm seri boyunca Zoro'nun yaptığı fedakarlıklar ortada kaldı ki Zoro 2 yıl boyunca başkaları gibi toz pembe hayaller peşinde koşturup evcilik oynamadı, tüm yaptıklarına rağmen hala arkadaşlarını koruyabilmek için yetersiz olduğunu düşünüp en büyük hedefine, rakibine boyun eğip kendisini eğitmesini istedi.. yani öyle ödül/güç muhabbetlerine hiç girmeyelim.. Zoro bu arc akacak, karizma kasacak, bizde baka kalıcaz..vesselam.