Bence bu zoroya has bir durum. Bence karşı tarafın ruhunu hissedebiliyor. Etraftaki her şeyini ruhunu duyma özelliği olabilir adamda.Zoro acaba adamın yalancı tarafını k.haki ile sezmiş olabilir mi :S Daha önce öylesine yazmıştım foruma mı yazmıştım bilmiyorum ama k.hakinin Ray'in dediği gibi diğer insan duyularından farkı olmadığından yola çıkarak, herkesin farklı bir duyusunu güçlendirdiğini yada algıladığı şeyi o duyguya yamadığıyla ilgili. Duyuların biribirine karışması, sinestezi diyorlardı sanırım. Kişilerin auraları birşey yayıyor ve insanların hepsi bunu anlamlandıramıyor, kendillerini eğitenler de bunu diğer duyularının anlayacağı şekle yayıyorlar. Mesela Zoro'da daha önce de görmüştük, canlı cansız nesnelerin nefesi olduğundan bahsetmişti şimdi de kan koktuğundan bahsediyor. Ha bu tabi ki Zoro'nun vahşiliğine yakıştırılan bir laf ve ayrıca bir deyim ama niyeyse bir bağlantı olduğuna inanıyorum.
Ashura gibi teknikler falan bence tesadüf değil. Bir de şu göz olayı çıktı ya iyice tuhaflaşmaya başladı zoro.