Valla genelde yorum yapmam fazla daha çok yorumları okumaktan keyif alırım ama bu Zoronun sıçmalı muhabbeti iyiymiş. Söylemeden edemedim
Kadran derken?Bu vatandaş kadran kullandığını söylememiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Minklerin tamamı elektrik kullanıyor zaten.
Zaten o muhabbete nasıl girdiğimizi anlasak kaç seviye atladigimizi göreceğizValla genelde yorum yapmam fazla daha çok yorumları okumaktan keyif alırım ama bu Zoronun sıçmalı muhabbeti iyiymiş. Söylemeden edemedim
Dial var ya gökyüzü adasında. Usopp'un sapananına yerleştirmesi gibi kılıca monte edilmiş diye bir şey söylemişti mangada sanırım.Kadran derken?
Minklerle ne alakası varDial var ya gökyüzü adasında. Usopp'un sapananına yerleştirmesi gibi kılıca monte edilmiş diye bir şey söylemişti mangada sanırım.
Edit: Emin olmak için baktım açıklanmamış kesin bir şey.
Demek istediğim element güçleri biraz ayağa düştü. Balıkadam bile herhangi bir altyapısı olmamasına rağmen bedenini alevle kaplayabiliyorken çok beklentiye girmemek gerek.Minklerle ne alakası var
Halbuki yaptığımız bir şey de yok yani xDŞu forumda neler gördüm de bir tek şu Zoro'nun forumda yaptığı etkiye alışamadım :/
edit: zoro vs goku gözümün önüne geldi hey gidi...
Güzel fantezi. Mideyi bozmuş.One Piece keşke seinen olsaydı. Zoro'yu sıçarken görürdük. Bu ne böyle. Oda o kadar sıçıyor ki, Zoro'yu sıçarken çizemiyor!!!