Haydaa hahaha tamam hacım öyle oldu.Fujitara gelince Zoro'nun hükümdarlığı bitmiş demişsin. Adam uçarak kaçtı dövüşmedi bile.
Haydaa hahaha tamam hacım öyle oldu.Fujitara gelince Zoro'nun hükümdarlığı bitmiş demişsin. Adam uçarak kaçtı dövüşmedi bile.
Zoro daha kendi potansiyelinin tam olarak farkında değil öyle konuşması normal.Ruhuyla ashura yaparken yada taşların düşeceği yeri bilirken ne yaptığının farkında değildi.Ashura gibi ruhunu başka şekilde kullan de yapamaz hatta kendi de görmedi Kaku gördü sadece.Normal bir durum sanıyor.O yüzden ölüme yakın anlarda gayet luffy eşdeğeri performans çıkarabilir ileride.Asla ulaşamaz demek için luffynin herşeyin sesini duymayı bilinçli kullanmayı öğrenmesi lazım kısacası korsan krallık.Luffy ‘nin Zoro dan üstün olduğunu savunmak İçin böyle şeylere gerek yok derim ben , Zoro kendi ağzıyla söylemiştir bunu zaten . Neyse gereksiz bir konu bu .
+1 hatta arkadaşın uye kaydinı sildirin)))Sen o profil fotoğrafıyla çok konuşma bence.
Müthiş cesursun kardéş.Adamlar 3 yıla yakındır zoro görmemişler zoro 3 yil araan sonra wcde görünse bunu profil yapacak fanlar var sen kalkmış bunları eleştiriyorsunhem dememişlerde zoro>lufy bence ilişme garibanlara canı cekmiştir gariplerinŞu an acayip ikna oldum haklısınız zoro=luffy.
Ne yani aksini mi iddia ediyorsun Zoro tuvalette bile Luffy den büyüktür+1 hatta arkadaşın uye kaydinı sildirin)))
Müthiş cesursun kardéş.Adamlar 3 yıla yakındır zoro görmemişler zoro 3 yil araan sonra wcde görünse bunu profil yapacak fanlar var sen kalkmış bunları eleştiriyorsunhem dememişlerde zoro>lufy bence ilişme garibanlara canı cekmiştir gariplerin
Edit:bunu yazarken zoro>lufy olabilir daha potansiyelini net ortaya koymadi diyende çıktı tam komedi beDDbiraz daha diretirsen zoro KK olacak bence kabullen zoro>imu
Aynen sağlam sıçıyor.Ne yani aksini mi iddia ediyorsun Zoro tuvalette bile Luffy den büyüktür
Yeşil Yeşil.Aynen sağlam sıçıyor.
Luffy'nin yediklerine bak, bi de Zoro'nun yediklerine. Luffy'nin farkı ortada bence.Aynen sağlam sıçıyor.
Bkz: yosun sıçmak.Yeşil Yeşil.
Katılıyorum.Luffy'nin yediklerine bak, bi de Zoro'nun yediklerine. Luffy'nin farkı ortada bence.