NiyeTehlikeli sorular..
3 kılıç bile saçma aslında. Ağızda kılıç mı taşınır
NiyeTehlikeli sorular..
4 ayrı düşüncem var ancak görene kadar paylaşmak istemiyorum.4.kılıcı neresiyle taşıyacak
Girme oralara girmeeeNiye
Zoro kas gücü yüksek bi adam eklem yerlerine bile kılıç koyabilir 7. kılıclı ölümcül bir vuruş dönerek hayal edebilirsinNiye
Koyamaz demedim saçma dedim Koltuk altına koyabilir meselaZoro kas gücü yüksek bi adam eklem yerlerine bile kılıç koyabilir 7. kılıclı ölümcül bir vuruş dönerek hayal edebilirsin
O ağzındaki kılıçla nasıl bu kadar net konuşuyor merak konusuGirme oralara girmeee
Zorunun bir yeteneği daha vardır vantrologtur belkiKoyamaz demedim saçma dedim Koltuk altına koyabilir mesela
O ağzındaki kılıçla nasıl bu kadar net konuşuyor merak konusu
Soruyu yazıp silmiştim, isabet olmuş senin sorman4.kılıcı neresiyle taşıyacak
@Çörekçioğlu Luffy nu nicki çok sevdim her gördükçe yüzümde gario bi sırıtma geliyorSoruyu yazıp silmiştim, isabet olmuş senin sorman
Eyvallah Çörek iyidir de fazlası zarar :/@Çörekçioğlu Luffy nu nicki çok sevdim her gördükçe yüzümde gario bi sırıtma geliyor
4. Kılıcı şeytan ruhunun tutması mümkün olamaz mı benim asıl düşüncemde Zoro şeytan ruhunu yola getirip kendine ortak etti. 2 yıllık eğitimde ve onu ehlileştirip veya şeytan ruhuyla anlaşma yapıp kullanacakmış gibi geliyor.