İlginç bir şekilde hoşuma gitti bu teori.Luffy yaşlarında bir çocuk çıkacak Im. Hatta kendisi Luffy'nin akrabası + olarak da JoyBoy'un soyundan gelebilir.
madam Sharley'in kehanetinde BAA'yi yıkacak olarak gördüğü hasır şapkalı çocuk muhtemelen bu.
İlginç bir şekilde hoşuma gitti bu teori.Luffy yaşlarında bir çocuk çıkacak Im. Hatta kendisi Luffy'nin akrabası + olarak da JoyBoy'un soyundan gelebilir.
madam Sharley'in kehanetinde BAA'yi yıkacak olarak gördüğü hasır şapkalı çocuk muhtemelen bu.
Çocuk çıkmaz o adam. Küçücük hiçbirşey bilmeyen bir velede el pençe durmazlar. Adam baya kalibreli biri gibi görünüyor.Luffy yaşlarında bir çocuk çıkacak Im. Hatta kendisi Luffy'nin akrabası + olarak da JoyBoy'un soyundan gelebilir.
Neye göre olmaz? Yaşı küçük diye bir şey bilmez demen de farklı bir bakış açısı. Gücü varsa yaş önemsiz.Çocuk çıkmaz o adam. Küçücük hiçbirşey bilmeyen bir velede el pençe durmazlar. Adam baya kalibreli biri gibi görünüyor.
Bonney'in gençleştirme meyvesiyle gençleşiyorsa ayrı, ama hakiki yaşı 800'den fazla bile olabilir. Luffy'nin nihai rakibi olacak muhtemelen.
Ben öyle çıkmasını istemediğim için yazdım. Çıkmaz derken yakışık almaz. Daha karizma büyük biri olmalı kanımca.Neye göre olmaz? Yaşı küçük diye bir şey bilmez demen de farklı bir bakış açısı. Gücü varsa yaş önemsiz.

.Tayfa Oda için bir kaçış, bir dinlenme alanı.Yalnız son 2 bölümdür Oda'yı tanıyamıyorum. Tayfayı göstermese seri böyle ilerleyecekmiş demek ki.