Kılıçların anlamı farklı alakasız olduO adam ya Mihawk ya da Mihawk'tan zayıf biri. Çünkü oralar hep kılıç dolu. Mihawk deiku olduğu için ondan güçlü olmalı.
Kılıçların anlamı farklı alakasız olduO adam ya Mihawk ya da Mihawk'tan zayıf biri. Çünkü oralar hep kılıç dolu. Mihawk deiku olduğu için ondan güçlü olmalı.
Akainu karşıda otorite göremeyince saydırıyor haliyle eskiden Sengoku karşısında böyle olduğunu sanmıyorum.Bunlar laf yemeyi dert etmeyen adamlar shanks gibi.Ama bu liderleri hiç öyle durmuyor karşısında eğilirken korku var hepsinde tek yanlışlarında harcarmış bu kadimleri gibi bir hava var ortamda.Adam dedi kutsal olan her şey aşkına siz işe yaramaz bunaklar diye . Böyle olduklarını bilse de değişmez bir şey . Adamın gözünde Gorosei zaten tırt.
Akainu tenryuubito kuklaları tarafından ezilip geçildiniz diyordu bunların da kukla olduğunu bilse ne yapardı acaba merak ettim.
Dofy tanıyordu, gösterilen imtiyazlar bu yüzdenmiş. Gayet mantıklı.Bu yeni elemanı öyle herkes tanımıyo galiba. Akainu, Garp gibi isimler bile tanımıyor belli. Sengoku bi ihtimal. Calestiallerin diz çöktüğü birini, o kimsenin oturamaz diye bildiği tahta oturan birini, herkes tanımaz.
Aslında çözmeye başlıyorum gibi.Burada bir kelime oyunu var.Mi kısmını ters çevirin.Im oluyor ismi ve şahin gözlerine vurgu var o kısmı da Hawk temsil ediyor.Yani bu Im-sama Mihawk olabilir.Adam kendi ismini ters yüz edip Mihawk diye yutturmuş olabilir tüm evrene.