O gücü yok Garp gebertir Shanks ‘ı .Oda olsam shanks'e garp'ı öldürtüp travmanın alasını yaşatırdım da seri one piece olmazdı o zaman.
O gücü yok Garp gebertir Shanks ‘ı .Oda olsam shanks'e garp'ı öldürtüp travmanın alasını yaşatırdım da seri one piece olmazdı o zaman.
Yürü be reyis. @ShouJin Kan görmek istiyoruz artıkO gücü yok Garp gebertir Shanks ‘ı .
Hem ordaki asker hem kutucuklarda(Her nekadar güvenim sarsildiysa da kutucuklara) Connie olarak tanıtıldığından benim açımdan gerçek hali yaşlı hali Net Oğlu Net !!Gerçek halinin yaşlı hali olmasına gerek yok ki. O haline geçip kurar takılır öyle sonra dışarıda gene genç takılır. Hani kutucuklara inanmayacaktık? Kutucuğa göre insanlar öyle tanıyormuş ama diğer tanıtıma göre Bonney.
Özet: Çok da şey etmeyin.
Siyah puntolarla da Bonney olarak tanıtılıyor valla. Daha onlar bizi sırtımızdan bıçaklamadıHem ordaki asker hem kutucuklarda(Her nekadar güvenim sarsildiysa da kutucuklara) Connie olarak tanıtıldığından benim açımdan gerçek hali yaşlı hali Net Oğlu Net !!
Rosward, Bonney ve Kuma'yı farklı şekilde niye gösteriyor o zaman1!!11!Şu kutucuk muhabbetini de anlamış değişim. O kare kutucuklar Oda’nın Op dünyasını bize tanıtma şekli değil mi? Misal “ A sarayının girişi” de bize yazılmış,”en güçlü adam” da bize yazılmış. Ben böyle anlıyorum.
Rosward ve Kuma’yı anlamadım ama Bonney’in durumu netleşmedi daha. Ya Bonney gerçekten Sorbet kraliçesi ise? Bonney evlenmeden önceki ismiyse , yaşlı haali de bölümdeki gibyse?Rosward, Bonney ve Kuma'yı farklı şekilde niye gösteriyor o zaman1!!11!
Tanıtma şekli dediğine katılıyorum, bunu aslında istediğine yapabilir. Mesela Bege in bizimkilerle anlaştığını göstermeyip Big Mom tarafından tanıtırdı sonra da çevirirdi.Şu kutucuk muhabbetini de anlamış değişim. O kare kutucuklar Oda’nın Op dünyasını bize tanıtma şekli değil mi? Misal “ A sarayının girişi” de bize yazılmış,”en güçlü adam” da bize yazılmış. Ben böyle anlıyorum.
O kutucuklar olduğunda Oda'yla muhattap olmuşuz gibi oluyor. Yani sözlükten bilgi alıyormuş gibi. Son çıkan şeyler ışığında biraz titreşmeler oldu haliyle.Şu kutucuk muhabbetini de anlamış değişim. O kare kutucuklar Oda’nın Op dünyasını bize tanıtma şekli değil mi? Misal “ A sarayının girişi” de bize yazılmış,”en güçlü adam” da bize yazılmış. Ben böyle anlıyorum.