Tamam onu biliyoruz da bu kadın korsan değil miydi ?Akainu kurtarıyor onu. Karasakal gemi istiyor fakat gemiyle birlikte Akainu da geliyor. Karasakal da Bonney'i bırakıp kaçıyor.
Tamam onu biliyoruz da bu kadın korsan değil miydi ?Akainu kurtarıyor onu. Karasakal gemi istiyor fakat gemiyle birlikte Akainu da geliyor. Karasakal da Bonney'i bırakıp kaçıyor.
Kötü değil yav. Hay Allah.Kötü bir şey olsa da bir numara olmak iyidir.
Korsan ama büyük olasılıkla ya kutsallardan ya da Kuma'yla alakası var.Tamam onu biliyoruz da bu kadın korsan değil miydi ?
Kutucuk olayı bazı arkadaşların iddasına göre Oda'nın mangada çizip seyirci ile konuştuğu veya açıkladığı kısımları suistimal ettiği üzerine. Bir çok kişi de böyle bir şey olmadığı kanaatinde.Luffy konusunda ise yanılıyorsun , plan yapıldığı zaman savaşmaya gitmeyeceğini belirtti Luffy , daha söze gerek yok. Oraya savaşmaya gitseydi geri adım atmazdı senin dediğin gibi. Ayrıca kardeşim korsan dünyasında bile bir Yonkou'nun adasına gidip tüm adamları ile savaşıp yenmeyi düşünmek daha saçma bir fikir değil mi sence de .Bir konuya da değinmen istiyorum bu kutucuk olayı nedir ? Benim anladığım odanın sürekli ünvanlarda o güçlü bu en iyi dediği ve şimdi de onları karıştırması mı ?
Şöyle bir şey söyleyim luffy 2 yıl sonra ne söyledi ne younko ne amiral kimseden kaçmayacağım dedi bigmom olayında kaçan luffy di zora ki bir durum ama ne fark eder şimdi savunmaya geçeceksiniz tayfası yoktu o yoktu bu yoktu bu adam söz vermedi mi kimseye yenilmeyeceğim :S
Seriyi Marine savasindan itibaren izlemeye basladim. Onceki arclari secme bolumler seklinde izledim geriye donuk. O yuzden Pluton olayini kacirmis olabilirim. Uranus un havayi temsil ettigi varsayildigi icin ordegi ve Pell ile iliskilendirerek Uranus diye hissettim.Kendi yaşadığı yerde mis gibi Pluton varken neden Uranus?
Croco, Alabasta'da arıyordu Pluton'u ve orada olduğunu söylemişti.Seriyi Marine savasindan itibaren izlemeye basladim. Onceki arclari secme bolumler seklinde izledim geriye donuk. O yuzden Pluton olayini kacirmis olabilirim. Uranus un havayi temsil ettigi varsayildigi icin ordegi ve Pell ile iliskilendirerek Uranus diye hissettim.
Onu durduk yere demedim. Daha bir ay önce öyle birisi bütün milleti rahatsız etti. Olay başka yere gitti. O sebeple şimdiden uyardım ki başımız ağrımasın. Öyle biri değilse zaten burada devam eder öyle biriyse de bu tarz şeylere göz yummadığımızı görüp gider. Ayrıca full troll olmakla arada bir şakasına troll yapmak da farklı şeyler.Trollere bir şey yapsaydınız site de adam kalmazdı boşuna rengini kullanıp adamı ürkütme.