Çevirdim^^Spoiler de tam olarak ne diyor? Biri çevirse de okusak
Çevirdim^^Spoiler de tam olarak ne diyor? Biri çevirse de okusak
Şu kısım saçma olmamış mı ? İlk başta kendini önerip sonra askıya almak..Sonradan dank etmesi gibi bir durum mu var acaba ?Kizaru kendisinin oraya gitmesi önerisini yapıyor.
Ama Wano samurayları’nın ne kadar güçlü olduğunu tam bilmediğinden bu konuyu askıya alıyor.
etraflıca düşünmeden önerdiyse demek ki, sonradan iyice düşünmüş ve beklemeye almış işte^^Şu kısım saçma olmamış mı ? İlk başta kendini önerip sonra askıya almak..Sonradan dank etmesi gibi bir durum mu var acaba ?
Neyse birçok arkadaş gibi sponun bende fake olduğunu düşünüyorum.Shanks ve gorosei muhabbetinden de bi b.k anlamadım.:/ Ama spoilerden Shanks'ın %100 kötü olduğu anlamı çıkmaz.Shanks'ın kötü çıkma ihtimaline %1 bile vermeyen biriyim.Yine de harbiden kötü çıkarsa bu kadar şerefsiz olabileceğini Shanks'tan nefret eden biri olarak ben bile düşünmemiştim derim ne diyim.
Çünkü konuyu ben açtımmmOgoggohogugoo bu spoiler gerçekmiş ahhaahha.Shanks gocum beniiimmm.Bu spoiler nasil gercek olabilir yav.Çok güzel.
O değil de fake sanıp Ace ve Dof bitmiş espirisi yaptım kusura bakmaÇünkü konuyu ben açtımmm
Çok mutluyum^^
Sen varya Harikasin harikaa.Mukkemmel bir spo.Bölümü bekliyoruz.Çünkü konuyu ben açtımmm
Çok mutluyum^^