Muhtemelen böyledir. Keşke çoğu zaman yıldızlar geçidi görsek. İyi oluyor o kadar sıkıcı bölümden sonra.Oda'nın söylediği, Reverie uzun olmayacak ama insanlar tekrar tekrar okuma hissiyatında olacaklar dediği bölümler böyle mi acaba?
Muhtemelen böyledir. Keşke çoğu zaman yıldızlar geçidi görsek. İyi oluyor o kadar sıkıcı bölümden sonra.Oda'nın söylediği, Reverie uzun olmayacak ama insanlar tekrar tekrar okuma hissiyatında olacaklar dediği bölümler böyle mi acaba?
Her ne kadar bu arkadaş ilk kez bu konuyu açsada burada açılan Spoiler konularındaki bilgiler yüzde 99 doğrudur ve her hafta açılır. Yeni olduğun için bilgilendirmesini yapayım dedim.Yeni bölüm çıkmadan spoiler' lara çok takılmayın, çoğunluğunun yanlış çıktığı da olabiliyor.
Sen gerekli dikkat ve özen yükümlülüğünü iyiniyetli bir şekilde göstermişsin hiçbir şey olmaz.Ya ben banlanmam değil mi? Orojackson bir de Arlong Park’ta gördüm öyle açmıştım^^
Benimde aklımdan geçen kesitti yeminle sdddffO değil de fake sanıp Ace ve Dof bitmiş espirisi yaptım kusura bakma
Spoiler hakkında yorumum...
Ben de onu dedimShanks hainse seriyi yeni bölüm çıktığı anda bırakırım.
Shanks da eski kutsallardan çıkıyormuşCarlos sen nasıl bir karaktersizsin lan şerefsiz
Shanks’ı reveire de görmek çok güzel ama ne amaçla geldi neden geldi ihanet mi var yoksa başka birşey mi bilmiyoruz??
Kizaru tam bi ödlek çıktı ya laa