Biz de o kadar güçlü olsak biz de partileriz.Shanks'ın neden bu kadar rahat partileyip durduğunu anlamış olduk.
Biz de o kadar güçlü olsak biz de partileriz.Shanks'ın neden bu kadar rahat partileyip durduğunu anlamış olduk.
Huge News7'de ben uyudum yav. Daha yataktayım.
Big News aşırı az kalıyor bu noktada. Hele bir kalkayım da coştururum.
Ben kolunu kaybettiğini sanıyordum. Adam "Bir ölür, bin diriliriz" moduna bağlamış eline koluna sahip çıkamıyoruz efenimBiz de o kadar güçlü olsak biz de partileriz.
Çeyreği de doyurur, dramaya.Yarım Griffith ?
Garpın yardım etmesini istemiyorum ki.Luffy koca adam oldu ve seçtiği yolda ilerliyor. Üstelik Garp kendi torunu olduğu için neler yapabileceğini de biliyor. Garpa endişeli, üzüntülü bi tavır yakışmazdı. Ola ki öyle olsa garip gelirdi bana.
Spoilerı sen paylaşmamış mıydın, niye şaşırdın ki? :/Ne bu şimdi,niye o kadar güzel spoiler var :\
Kol dediğin ne ki, herkeste var.Ben kolunu kaybettiğini sanıyordum. Adam "Bir ölür, bin diriliriz" moduna bağlamış eline koluna sahip çıkamıyoruz efenim
Adam bi kere Garpın torunu, yonkou korksun!Garpın yardım etmesini istemiyorum ki.
Mf de ace e yardım etmemesini de anlıyorum. En azından ace için endişeliydi. Şimdi iki yonko luffy için birleşiyor en azından bir içten üzül veya bir tepki göster