-Kaido ve BM ittifakı Roger,Wb ve Shiki zamanında herhalde. Yine de bu ikilinin neden ve kime karşı ittifak yaptığı insanı düşündürüyor. Zaten bunlar doğuştan hayvan gibi güçlerle doğuyorlar. Daha neyin ittifakı bu? Benim tahminim: Kaido Bm'nin bölgesine girer fakat Bm'ye yenilir. Bm Kaido'nun gücünden ve Kaido'nun ''şey'' olmasından etkilenir ve onunla Roger, Wb ve Shiki'ye karşı ittifak oluşturur.
-Shanks'ın denizcilerle bu kadar içli dışlı(!) olabilmesi kafa karıştırıcı. Shanks Mf'de savaşı durdurup iki tarafın da kayıplar vermesini engellediği için Gorosei Shanks'ın mantıklı birisi olabileceğini varsayıp onunla masaya oturmuş olabilir. Ve Shanks'ın kimle alakalı soru sorabileceği konusu. Bence bu çok eskilerden birisi olacak. (Joy Boy ya da şapkanın ilk sahibi-belki de ikisi de aynı kişidir(yorumlarda görmüştüm).). Bu sayede dünya hükümeti yavaştan tutuşmaya başlar, geçmiş irdelenmeye başlandı diye.
-Akainu'nun Kizaru'yu bir samuraydan dolayı göndermekte tereddüt etmesi çok enteresan. Bu tereddtütü Garp, Sengoku falan yaşasa anlardım ama Akainu bile bu kadar tereddüt ettiyse vay halimize.
-Charloss'un daha okkalı bir dayak yemesini istiyordum. Neyse en azından içimizin yağları erimeye başladı.