Şu bölüme bile kötü ve çok kötü oyları gelmiş. Bu 6 kişiyi 1 hafta forumdan uzaklaştırmayı öneriyorum ne dersiniz ?
Hayır oylamayı hangi halet-i ruhiye içerisinde vermişler ki;
Zaten teach icin bir kez konuşma yaptı ihtiyarla.Teach için geleceğini sanmıyorum saçma olur bi kere shanks mert adam. Korsanlıkla ilgili bir konuda gidip hükümet yetkilisine şikayet ederse iş değişirdi ama yüksek ihtimalle korsanların çözemeyeceği daha büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum. Şu z filminde bahsedilen final noktası gibi herkesi etkileyecek bir şey olacağını düşünüyorum
Goroseilerin dövüşçü olduğu doğrulanmasa da ben k.hakileri olmamasını imkansız olarak görüyorum. Bentham'ın meyve yeni dünyada çöp doğrusunu söylemek gerekirse.Shanks Bentham olmasın.
Evet fakat İvankov'dan dolayı devrimcilerle bağı var içerideki güvenlik de çıkmış oldu belki hedefleri direkt Gorosei'dir.Goroseilerin dövüşçü olduğu doğrulanmasa da ben k.hakileri olmamasını imkansız olarak görüyorum. Bentham'ın meyve yeni dünyada çöp doğrusunu söylemek gerekirse.
Özgür bir iradeye saygı duyulmalı cok kötüye oy verdiysek vardır bir nedeni.Çok kötü verenlerden biri
Diğeri OP hater'ı denilebilir. http://www.korsanfan.com/uyeler/earendill.4282/ Gönderiler kısmına bak; sövüyor paso.
Yani ben de anlayamıyorum da adam belki hem Shanks hem Lucci fanıydı. Sonra gördü ki Lucci Croco boy gibi değil daha orço olarak geri döndü. Yıllardır reis dediği bağrısına bastığı Shanks o ya da bu sebeple Goroseiyle görüşme yapacak biri çıktı falanŞu bölüme bile kötü ve çok kötü oyları gelmiş. Bu 6 kişiyi 1 hafta forumdan uzaklaştırmayı öneriyorum ne dersiniz ?
Kimse seni adminlere falan şikayet etmedi zaten.Özgür bir iradeye saygı duyulmalı cok kötüye oy verdiysek vardır bir nedeni.