Aradığım yorumShanks aslında luffynin annesi.
Aradığım yorumShanks aslında luffynin annesi.
Aslında Rogerın Grandline zaferinin de şaşaası azaldı. Garp zaten temizlemiş önceki en güçlüyü. Roger da fetret dönemini bitirmiş işte.ne diyon abi sen ne havası skdldjsldjd
Roger'ı onun yakaladığı hiçbir yerde geçmiyor zaten. Ama çoğu kişi öyle duyurulduğunu varsayıyordu. hero unvanı oradan gelme diyorlardı. değilmiş.
1) Geç kaldın son yazdığını söyledik.Çok iyi oldu ya bu Rocks'lar. Bekliyordum bu grubu öncesinden beri. En azından adlarının geçmesini. Çünkü Roger Garp WB gibi eski jenarasyonların kimlere karşı savaştıkları felan daha da zenginleştirir konuyu. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz bunlar konusunda. Bu adamlar belki de bahsi geçen WB ile alakası olan gruptur. Belki zamanında WB'nin içinde bulunduğu tayfadır.
Tamam bu konuda haklısın zaten. Yağcılık yapıyor işte. Lucci sinsi bir karakter bi o kadar da akıllı.İyilikle alakası yok. Hükumete laf edip Kutsalların köpeği oldu. Sorun bu benim için.
Çok mu seviyo’n sen Lucciyi?Tamam bu konuda haklısın zaten. Yağcılık yapıyor işte. Lucci sinsi bir karakter bi o kadar da akıllı.
Gizemler daha da arttı ya. Umarım bu arc içinde yine cevap buluruz bunlara.1) Geç kaldın son yazdığını söyledik.
2) Garp temizlemiş adamları, Roger hazıra konmuş.
Luffy>Roger her türlü.
Aynen. Roger balonu patlasın artık. (Ne oluyor lan?)Gizemler daha da arttı ya. Umarım bu arc içinde yine cevap buluruz bunlara.
Her zaman ki gibi heyecanlandırıyor.(hype yaratıyor Oda dürzüsü.)Benim aklım rocks'a takıldı. Onlar bir araya gelirse dünyada kimse durduramaz diyor. Rogerden önce onlar vardı diyor. Kaptanları Yok ama tehlikeliler. Çok merak uyandırıcı